![]() |
Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() |
![]()
Létrehozva:
|
|
Expert ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Administrators Hozzászólások: 224 Regisztrált: 3-August 07 Innen: Budapest Azonosító: 2 ![]() |
Hyperion olyan komoly töltőket gyárt, hogy jelen pillanatban nem éri meg másban gondolkodni.
Ezért kellett leállnunk a többi márka beszállításában, mert olyan szintű különbség van a Hyperion javára hogy egyszerűen nem éri meg mást venni. Mind szolgáltatásban mind minőségben mind használatban és persze árban agyonveri a többi töltőt ! |
|
|
![]() |
![]()
Létrehozva:
|
|
Expert ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Administrators Hozzászólások: 224 Regisztrált: 3-August 07 Innen: Budapest Azonosító: 2 ![]() |
Ha lassú töltéssel 1C vel akarod tölteni akkor 400mah re állítod és 0,4A töltő áramot állítasz neki.
Ha pedig 2C vel akarod tölteni akkor 500mah re állítod és 0,9A fogod tölteni az akku packodat én ezutóbbit használom mert az idő drága (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nem tapasztaltam eddig semmilyen hátrányt a 2C gyorstöltéssel kapcsolatban úgy hogy nyugodtan csinálhatod nem árt a packnak. Amióta létezik a Hyperion töltőkben a 2C töltés azóta használom az meg már elég régóta használható... |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Nano ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 2 Regisztrált: 5-October 07 Azonosító: 50 ![]() |
Ha lassú töltéssel 1C vel akarod tölteni akkor 400mah re állítod és 0,4A töltő áramot állítasz neki. Ha pedig 2C vel akarod tölteni akkor 500mah re állítod és 0,9A fogod tölteni az akku packodat én ezutóbbit használom mert az idő drága (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nem tapasztaltam eddig semmilyen hátrányt a 2C gyorstöltéssel kapcsolatban úgy hogy nyugodtan csinálhatod nem árt a packnak. Amióta létezik a Hyperion töltőkben a 2C töltés azóta használom az meg már elég régóta használható... Szia! ezer köszönet a gyors válaszért. Üdv.: Siki |
|
|
![]() ![]() ![]() |
Szöveges verzió | A pontos idő: 18th June 2025 - 07:53 PM |