![]() |
Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() |
![]()
Létrehozva:
|
|
Expert ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Administrators Hozzászólások: 224 Regisztrált: 3-August 07 Innen: Budapest Azonosító: 2 ![]() |
Hyperion olyan komoly töltőket gyárt, hogy jelen pillanatban nem éri meg másban gondolkodni.
Ezért kellett leállnunk a többi márka beszállításában, mert olyan szintű különbség van a Hyperion javára hogy egyszerűen nem éri meg mást venni. Mind szolgáltatásban mind minőségben mind használatban és persze árban agyonveri a többi töltőt ! |
|
|
![]() |
![]()
Létrehozva:
|
|
Nano ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 3 Regisztrált: 15-October 07 Azonosító: 90 ![]() |
Hali! Tudnátok nekem vmi kis infot küldeni LBA10-es balancerrel kapcs? Hogy kell használni, mi szerint müködik, mit kell rajta nyomogatni, hogy rendes Li-Po -3,7 V- üzemmodban és ne abban a másikban villogjon, illetve mennyi idö a töltö nélküli kiegyenlités, mit csinál olyankor, hogyan jelez müködés közben ill a balancerezés végén, stb... Szoval kb mindent (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Köszi |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Advanced ![]() ![]() ![]() Csoport: Heli Moderator Hozzászólások: 49 Regisztrált: 7-August 07 Innen: Bp. Keresztúr. 17.ker. Azonosító: 5 ![]() |
Hali! Tudnátok nekem vmi kis infot küldeni LBA10-es balancerrel kapcs? Hogy kell használni, mi szerint müködik, mit kell rajta nyomogatni, hogy rendes Li-Po -3,7 V- üzemmodban és ne abban a másikban villogjon, illetve mennyi idö a töltö nélküli kiegyenlités, mit csinál olyankor, hogyan jelez müködés közben ill a balancerezés végén, stb... Szoval kb mindent (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Köszi Szia! Ne kombinájd túl a dolgokat. Legegyszerübb ha elcseréled velem a balancert, az enyém még nemtudja az A 123-mat. Pedig ilyen akkum van , amiben már 250 töltés ment bele és mégsem estem pánikpa. Így csak dugnál eggyet és nem lenne gondod semmire! Bocs ha kicsit nyers voltam. Iván a rettenetes. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Nano ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 3 Regisztrált: 15-October 07 Azonosító: 90 ![]() |
Szia! Ne kombinájd túl a dolgokat. Legegyszerübb ha elcseréled velem a balancert, az enyém még nemtudja az A 123-mat. Pedig ilyen akkum van , amiben már 250 töltés ment bele és mégsem estem pánikpa. Így csak dugnál eggyet és nem lenne gondod semmire! Bocs ha kicsit nyers voltam. Iván a rettenetes. Hali Iván! Nem volt nyers, csak lényegre törö, ami viszont nem gond (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Köszi az ajánlatot, de maradok ennél a balanszernél, jo lesz ez, amint rájövök hogy hogyan müködik, vagy vki végre elmondja (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Üdv: Wick |
|
|
![]() ![]() ![]() |
Szöveges verzió | A pontos idő: 18th June 2025 - 07:24 PM |