![]() |
Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() |
![]()
Létrehozva:
|
|
Expert ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Administrators Hozzászólások: 224 Regisztrált: 3-August 07 Innen: Budapest Azonosító: 2 ![]() |
Hyperion olyan komoly töltőket gyárt, hogy jelen pillanatban nem éri meg másban gondolkodni.
Ezért kellett leállnunk a többi márka beszállításában, mert olyan szintű különbség van a Hyperion javára hogy egyszerűen nem éri meg mást venni. Mind szolgáltatásban mind minőségben mind használatban és persze árban agyonveri a többi töltőt ! |
|
|
![]() |
![]()
Létrehozva:
|
|
Advanced ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 43 Regisztrált: 16-October 07 Innen: MAGYARORSZÁG/KAPOSVÁR Azonosító: 91 ![]() |
Hi Panda és mindenki!
Tennap elött megvettem ezt a jóképű Chargert! EOSO610inet! Első nekifutásra dobtam rá 1-2 matricát, ez a mániám, aztán befogtam dolgozni! Egy 1300mah quantumpowert töltöttem vele 1 és 1×. Fater kapcsólta le így nemtudom hogy mennyi idő alatt végzett a dolgával. De biztos gyorsabb vólt mint amit eddig használtam! 1 DYNAM nevü 2-3 celláig töltő, töltőt- használtam eddig, irdatlan 3500.- huffogi vólt. igaz erre meg ráment a félhavi keresetem, de valamit valamiért. meg 1× kell megvenni valami jót pl. Tényleg könnyű a kezelhetőség, áttekinthető és biztos hogy gyors! Remélem hogy hosszú évekig nem kell lecsrélní, attól függetlenűl hogy félévente- kidobnak minimum egy jobbat. vélemény? Othon úgy töltök hogy 1 számítógép táp van kialakítva adapterként, eddi müködött vele de ha káros lenne jelezzétek, OK. amúgy kisütni nemtud a töltő, az gond lehet a későbiekben? Csak úgy magában nem töltés közben, lehet vele ballanszírozni? Thanks mindent és szép napot!!! |
|
|
![]() ![]() ![]() |
Szöveges verzió | A pontos idő: 18th June 2025 - 06:38 PM |