SJM400 1/2, az atomállat megabrutál szeretem heli |
Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
SJM400 1/2, az atomállat megabrutál szeretem heli |
Aug 11 2007, 11:03 PM
Létrehozva:
|
|
Micro Csoport: King Moderator Hozzászólások: 10 Regisztrált: 11-August 07 Innen: Magyarország / Budapest Azonosító: 20 |
Hamarosan igazi kezdőtől jönnek majd ide személyes tapasztalatok erről a barátságos de ugyanakkor (ha akarom) agresszív helikopterről...
3 hete lett meg a kicsike, túl vagyok a 14-ik starton, tehát még a lebegés és sétáltatás állapotát nyomom keményen...most mennünk kell sajnos bulizni, de a téma folytatása és fényképek hamarosan jönnek ide! De mint az igazi sith lovagok még nem fedjük fel magunkat... |
|
|
Sep 12 2007, 09:44 PM
Létrehozva:
|
|
Nano Csoport: Members Hozzászólások: 4 Regisztrált: 7-September 07 Azonosító: 37 |
Köszönet pandának a segítségért.
Érthetetlen az üzleti hozzáállásuk hogy szinte családi környezetben és hangulatban segítenek akár ezerszer is miért jó ez nekik? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na a témához hozzászólva beleakadtam egy boltba nem reklám képpen www.panton.hu dekor bolt van fluoreszkáló öntapadós matricájuk 50 cm széles 1300 ft métere van fehér pvc lapjuk is kb 1.3 négyzetméter 1300forint ebből lehet kabint csinálni Meglévő kabin előkészítve gipszmintaként szolgálhat majd erre hőlgfúvóval rá lehet melegíteni a pvc lapot. Így lehet a gipszminta átfaragásával másfajta kabint készíteni. Lehet még ragasztani is igy szögletes fajta kabin készíthető. Ragasztónak jók amik oldják a pvc-t. Pl a vízszerelésnél használt tubusos vinilfix szintelen változata. Lehet festeni is a kabint spraykkal. Figyelni kell hogy ne oldja meg. Rétegenként akár szigszalaggal akár tesa szalaggal maszkot csinálunk és megfújjuk sprayval. Általában 30 perc alatt száraz de 24 óra a festék kikeményedése, előbb nem érdemes másik színnel nekiesni mert sokkal több a munka a megfolyt festék lemosásával. Festék és ragasztópróba az eldobható fehér kávéautomatás poháron végezhető, azonos az anyag. Amúgy a kabint a lakkbenzin nem oldja tehát ilyen oldószerű festékek jók. A heli karbon idomjai már fogósabbak meg kell őket finoman polírpapírral csiszolni hogy ne maradjon meg a rácsminta, ezután valami világos sprayval lefújni mert csak erre takar jól akár már egy rétegben a fluoreszkáló zöld és narancs festék. A kabinnal nem üzletrontás volt a célom mert majd te is rájössz hogy a munka, anyag és selejt bőven sokkal többe van mint a készen kapható, de ha összejön akkor szép és különleges kabinokat kaphatunk. Remélem segítettem ha majd kész protók vannak és lesz rá érdeklődő akkor felrakom. |
|
|
Szöveges verzió | A pontos idő: 5th November 2024 - 03:16 AM |