SJM400 1/2, az atomállat megabrutál szeretem heli |
Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
SJM400 1/2, az atomállat megabrutál szeretem heli |
Aug 11 2007, 11:03 PM
Létrehozva:
|
|
Micro Csoport: King Moderator Hozzászólások: 10 Regisztrált: 11-August 07 Innen: Magyarország / Budapest Azonosító: 20 |
Hamarosan igazi kezdőtől jönnek majd ide személyes tapasztalatok erről a barátságos de ugyanakkor (ha akarom) agresszív helikopterről...
3 hete lett meg a kicsike, túl vagyok a 14-ik starton, tehát még a lebegés és sétáltatás állapotát nyomom keményen...most mennünk kell sajnos bulizni, de a téma folytatása és fényképek hamarosan jönnek ide! De mint az igazi sith lovagok még nem fedjük fel magunkat... |
|
|
Aug 28 2007, 08:04 PM
Létrehozva:
|
|
Advanced Csoport: Heli Moderator Hozzászólások: 91 Regisztrált: 13-August 07 Innen: Budapest Azonosító: 21 |
Sziasztok!
A múlt hét pihenésről szólt, ahová vittem a gépet is. A gép az elsőnap lebillent és mai napig is úgy van. A következő történt : a telek túloldalán van egy gát utána szántóföld amiről már betakarítottak mindent. a hülyegyerek (alias jó magam) csillogó szemmel átvonult, hogy mekkorát fog repülni, két pillanat alatt start minden ok el lehetett lebegni jó messzire meg vissza. Közben persze nem maradtam egy helyben hanem arrébb sétáltam a gépet lesve egyszer csak sipol a rádió le kéne szálni csak hogy már nem azon a kis sima folton álltam ahonnan elindultam hanem jo kis hepehupás földön. Na persze erre már nem sikerült a landolás gép oldalra billent főfogas kerék hiller tengely GAME OVER még jó hogy gyorsban lebírtam kapcsolni és így talán nem lett nagyobb baj (ez majd persze kiderül) Este nagy bánatomban a szomszéd bácsival megittunk egy fél liter 5éves szilva pálinkát sörrel kisérve így már nekem is lett bajom. A kedves nejem másnap jelezte, hogy ő is nyaralni jött és megkért míg nem vövünk haza ne javítsam meg a gépet. Bánatomban előszedtem a horgász felszerelésem és a csónak motort és jött egy hét peca meg fürdés. Na így telik egy modellező nyaralása |
|
|
Szöveges verzió | A pontos idő: 5th November 2024 - 03:23 AM |