Reflex XTR szimulátor |
Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
Reflex XTR szimulátor |
Sep 17 2007, 07:32 PM
Létrehozva:
|
|
Expert Csoport: Administrators Hozzászólások: 218 Regisztrált: 3-August 07 Innen: Budapest Azonosító: 2 |
Reflex szimulátorral kapcsolatos tudnivalókat ide tudjuk felrakni.
|
|
|
Jan 29 2008, 08:38 PM
Létrehozva:
|
|
Micro Csoport: Members Hozzászólások: 11 Regisztrált: 19-December 07 Innen: Budapest Azonosító: 160 |
Szia!!:-)
Köszi a magyarítást!! (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) A gépkövetés viszont lemaradt! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
Jan 31 2008, 07:15 PM
Létrehozva:
|
|
Advanced Csoport: Heli Moderator Hozzászólások: 91 Regisztrált: 13-August 07 Innen: Budapest Azonosító: 21 |
Szia!!:-) Köszi a magyarítást!! (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) A gépkövetés viszont lemaradt! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Gép követés beállítása : Bökünk egy F6-ot utánna kamera fül és ott beállítjuk a hátulról követőt (IMG:http://sjm400.extra.hu/hatter2.JPG) |
|
|
Jan 31 2008, 11:29 PM
Létrehozva:
|
|
Micro Csoport: Members Hozzászólások: 11 Regisztrált: 19-December 07 Innen: Budapest Azonosító: 160 |
Gép követés beállítása : Bökünk egy F6-ot utánna kamera fül és ott beállítjuk a hátulról követőt (IMG:http://sjm400.extra.hu/hatter2.JPG) Szia!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Ezt értem, csak nekem inaktív az a köröcske! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) azt gondoltam tudsz erre valami gyógyírt! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
Feb 1 2008, 07:18 AM
Létrehozva:
|
|
Advanced Csoport: Heli Moderator Hozzászólások: 91 Regisztrált: 13-August 07 Innen: Budapest Azonosító: 21 |
Szia!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Ezt értem, csak nekem inaktív az a köröcske! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) azt gondoltam tudsz erre valami gyógyírt! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szia! Csak a képen látható pályán használható |
|
|
Szöveges verzió | A pontos idő: 5th November 2024 - 03:18 AM |