SJM400 1/2, az atomállat megabrutál szeretem heli |
Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
SJM400 1/2, az atomállat megabrutál szeretem heli |
Aug 11 2007, 11:03 PM
Létrehozva:
|
|
Micro Csoport: King Moderator Hozzászólások: 10 Regisztrált: 11-August 07 Innen: Magyarország / Budapest Azonosító: 20 |
Hamarosan igazi kezdőtől jönnek majd ide személyes tapasztalatok erről a barátságos de ugyanakkor (ha akarom) agresszív helikopterről...
3 hete lett meg a kicsike, túl vagyok a 14-ik starton, tehát még a lebegés és sétáltatás állapotát nyomom keményen...most mennünk kell sajnos bulizni, de a téma folytatása és fényképek hamarosan jönnek ide! De mint az igazi sith lovagok még nem fedjük fel magunkat... |
|
|
Aug 16 2007, 04:41 PM
Létrehozva:
|
|
Nano Csoport: Members Hozzászólások: 6 Regisztrált: 16-August 07 Innen: Maglód Azonosító: 29 |
Sziasztok! Még nem repültem, ma lőtte be Kövi a helit. Gergő, a giro-t nekem Kövi 45 fokkal elfordítva ragasztotta fel, kikerülve így a könnyítő lyukakat.
Még a hiller tengelyen lévő golyót és az azt tartalmazó csövet ki kell cserélnem, ez a házi feladatom. Meg az egyik rotorlapát is lóg egy kicsit. Meg az összes csavart át kell néznem, és berögzítőzni az egész világot. Amúgy már érzem, hogy nagyon állat lesz repülni! Kövi, köszönet a tuningért! Még biztos foglak keresni. Krisztián, neked is kösz a segítséget, jó repülést Üdv Jax |
|
|
Szöveges verzió | A pontos idő: 4th November 2024 - 10:08 PM |