SJM400 1/2, az atomállat megabrutál szeretem heli |
Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
SJM400 1/2, az atomállat megabrutál szeretem heli |
Aug 11 2007, 11:03 PM
Létrehozva:
|
|
Micro Csoport: King Moderator Hozzászólások: 10 Regisztrált: 11-August 07 Innen: Magyarország / Budapest Azonosító: 20 |
Hamarosan igazi kezdőtől jönnek majd ide személyes tapasztalatok erről a barátságos de ugyanakkor (ha akarom) agresszív helikopterről...
3 hete lett meg a kicsike, túl vagyok a 14-ik starton, tehát még a lebegés és sétáltatás állapotát nyomom keményen...most mennünk kell sajnos bulizni, de a téma folytatása és fényképek hamarosan jönnek ide! De mint az igazi sith lovagok még nem fedjük fel magunkat... |
|
|
Sep 2 2007, 11:08 PM
Létrehozva:
|
|
Advanced Csoport: Heli Moderator Hozzászólások: 91 Regisztrált: 13-August 07 Innen: Budapest Azonosító: 21 |
Sziasztok!
Jax, mi ujság repültél már a madárral? Utolsó infó az volt, hogy Kövi megemelte és cserére szorult a gömb és megvezetője. |
|
|
Sep 13 2007, 10:05 AM
Létrehozva:
|
|
Nano Csoport: Members Hozzászólások: 6 Regisztrált: 16-August 07 Innen: Maglód Azonosító: 29 |
Sziasztok! Jax, mi ujság repültél már a madárral? Utolsó infó az volt, hogy Kövi megemelte és cserére szorult a gömb és megvezetője. Egyszer már majdnem megemeltem az udvaron, aztán hazaért a család... Egyébként ahogy emeltem, úgy éreztem, hogy elkezd előre bólintani a heli, és elbátortalanodtam. Időpontot találni meg nem egyszerű a kis gyerekek mellett. Éjszaka lehetne, de akkor meg ugyebár nem látom a gépet. Talán most hétvégén zúzok egyet, ha összejön. Jax |
|
|
Sep 29 2007, 07:35 AM
Létrehozva:
|
|
Advanced Csoport: Heli Moderator Hozzászólások: 91 Regisztrált: 13-August 07 Innen: Budapest Azonosító: 21 |
Egyszer már majdnem megemeltem az udvaron, aztán hazaért a család... Egyébként ahogy emeltem, úgy éreztem, hogy elkezd előre bólintani a heli, és elbátortalanodtam. Időpontot találni meg nem egyszerű a kis gyerekek mellett. Éjszaka lehetne, de akkor meg ugyebár nem látom a gépet. Talán most hétvégén zúzok egyet, ha összejön. Jax Ebben csak egy jó van nem fog elkopni a gép ha nem használod (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (bocsi nem akartam szemétkedni) |
|
|
Szöveges verzió | A pontos idő: 4th November 2024 - 10:10 PM |