SJM400 1/2, az atomállat megabrutál szeretem heli |
Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
SJM400 1/2, az atomállat megabrutál szeretem heli |
Aug 11 2007, 11:03 PM
Létrehozva:
|
|
Micro Csoport: King Moderator Hozzászólások: 10 Regisztrált: 11-August 07 Innen: Magyarország / Budapest Azonosító: 20 |
Hamarosan igazi kezdőtől jönnek majd ide személyes tapasztalatok erről a barátságos de ugyanakkor (ha akarom) agresszív helikopterről...
3 hete lett meg a kicsike, túl vagyok a 14-ik starton, tehát még a lebegés és sétáltatás állapotát nyomom keményen...most mennünk kell sajnos bulizni, de a téma folytatása és fényképek hamarosan jönnek ide! De mint az igazi sith lovagok még nem fedjük fel magunkat... |
|
|
Jul 7 2008, 09:41 PM
Létrehozva:
|
|
Nano Csoport: Members Hozzászólások: 1 Regisztrált: 7-July 08 Innen: Székesfehérvár Azonosító: 421 |
Sziasztok!
Elkapot engem is a nagy repkedési vágy és már be is szereztem egy jó kis SJM 400 v2 -es modellt! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A következő kérdéseim lennének, remélem tudtok segiteni mert már nagyon görcsölök hogy soha nem fogok repkedni!!!!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Szoval a következő a konfig.: Heli+motor :SJM 400 vII Szervók :3 db bms 373 bb Szabályzó :Pulso Master Series DLH 33A Helis Brushless Giró :Logitech 2100 Szervó(farok) :bms 376 ddg Vevő : Futaba R-137F 7ch Adó.: Futaba PCM 1024 Sajnos az istenért sem tudom egyenletesen járatni és a levegőbe emelni, mindig bukik előre! Szeretnék kérni egy pár képet a bekötésekről egy olyan kedves forumtársamtól kinek szintén hasonló felépitésű gépe van! Minden hozzáértő és hozzászóló forumtársam véleményét és segitségét szivessen fogadom és várom!! Üdv don_peter (Kezdő pilóta!) Szerk.: Ma hajnalba sikerült a levegőbe emelnem egy picit, sikerült a szervokat beálogatnom de még mindig nem tökéletes. Kérdésem az lenne hogy ha tolok neki egy kis gázt akkor finoman állítja a farok rotor állásszögét is, ez természetes vagy a rotor állásszögét automatikusan nem állithatja? Egyébként ha megemelem kicsit kuszik oldalirányba ezt hogyan tudom kiküszöböloni? Egyenlöre ennyit! Válaszokat előre is köszönöm! Víg repkedést! |
|
|
Szöveges verzió | A pontos idő: 5th November 2024 - 02:56 AM |