Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: FORUM.RCMODELL.COM
RCMODELL MODELLEZÕ FÓRUM > Fórum fejlesztés és ötletek, segédletek, javaslatok és persze szabályok > Ötletek és kérdések.
panda
Újra indítottuk a fórumot ingyen lehet regisztrálni és minden fórum topic szabadon használható.

Fórummal kapcsolatos kérdéseket ide írjátok vagy privát üzenetben.
panda
A régi forum.rcmodell.hu megszünt.
Dudkin lekapcsolta. Én késõn vettem észre és nem tudtam kommunikálni Dudkinnal, hogy átmentsük a régit.
Tudomásom szerint Dudkin az USA-ba költözött.

Így kellett valami új, ezért a forum.rcmodell.com újra aktívvá tettem, lehet ingyenesen regisztrálni és fórum topicokat létrehozni.

blaskojanos
Üdvözöllek panda!
Még egyszer szeretném megköszönni a modellezõk nevében, hogy újra indítottad a fórumot.
Csak javaslat, itt ezen az oldalon egy tájékoztató kellene a fórum használatával kapcsolatban. Az új felhasználóknak biztos van olyan téma ami gondot okoz.
Én például a profilomnál felraktam a fotómat és a hozzászólásban csak egy nyíl jelent meg, ha erre rákattintottam akkor jelent meg a fotó. Továbbá a profilnál hiába írtam be a honlapomat nem rögzítette. Majd kaptam egy privát üzenetet és ott láttam, hogy be lehet állítani a fotót és a honlap címet, ott már elfogadta.
Szerintem jó lenne ha minden regisztrál ide írná, hogy neki mi okozott gondot mert így mások is tanulhatnának belõle.
Szerintem jó lenne ha a regisztráltak a települést is megjelenítenék ahol élnek mert így egy pár levélváltást ki lehetne küszöbölni, és lehet, hogy olyan ember van a településünkön akirõl nem is tudunk.
És egy kérdés, a hozzászólások rovatnál meg lehet-e fordítani a sorrendet, aki minden nap benéz annak egyszerûbb lenne nyomon követni a hozzászólásokat. Most még nem sok hozzászólás van de reméljük szaporodik majd.
Köszönöm egyenlõre ennyi.
blaskojanos
Újabb észrevétel.
Ha Google Chrome böngészõvel nyitom meg a fórumot akkor csak az elsõ sor hozzászólás jelenik meg és alatta könyvtár szerû elrendezésben szövegként címszavakban jelenik meg a többi hozzászólás.
Ugyan ez Mozilla Firefox böngészõnél az össz hozzászólás látható. Ezt csak azért írom, hogy senki ne lepõdjön meg, ez nem a sajátgép hibája.

A videók képpel nem jelennek meg közvetlenül, ha ezt a szöveget látjuk /Visit My Website/ kattintsunk rá és akkor fog megjelenni a videó.
De a linket közvetlenül is be lehet másolni, és a linkre kattintva megjelenik a videó vagy akár egy honlap.
panda
IDÉZET(blaskojanos @ Dec 1 2023, 12:00 PM) *
És egy kérdés, a hozzászólások rovatnál meg lehet-e fordítani a sorrendet, aki minden nap benéz annak egyszerûbb lenne nyomon követni a hozzászólásokat. Most még nem sok hozzászólás van de reméljük szaporodik majd.
Köszönöm egyenlõre ennyi.

Láttam korábban olyan más fórumot ahol az utolsó hozzászólás elõre került, gondolom erre gondolsz.
Ezt nem szeretnénk. Van olyan gomb, hogy utolsó hozzászólás. Így a végére lehet ugrani.
blaskojanos
Megértettem, köszi.
blaskojanos
Csak ötletként.
A modellezõ mûhely rovatot lehetne még 2 alcímmel bõvíteni:
1. Szerszámok, mûhelyfogások. / itt lehetne a házilag készített szerszám módosításokat és egyéb mesterfogásokat felrakni/.
2. Ki-mit gyárt? /itt lehetne beküldeni, hogy a modellezõk mit készítenek amit el is adnak /elektronika, félkész modellek, alkatrészek, esztergálás, 3d nyomtatás stb./.
panda
Megcsináltam.

IDÉZET(blaskojanos @ Jan 17 2024, 01:20 PM) *
Csak ötletként.
A modellezõ mûhely rovatot lehetne még 2 alcímmel bõvíteni:
1. Szerszámok, mûhelyfogások. / itt lehetne a házilag készített szerszám módosításokat és egyéb mesterfogásokat felrakni/.
2. Ki-mit gyárt? /itt lehetne beküldeni, hogy a modellezõk mit készítenek amit el is adnak /elektronika, félkész modellek, alkatrészek, esztergálás, 3d nyomtatás stb./.

blaskojanos
Köszönöm!!!!!!
blaskojanos
Üdv Panda!
Először is köszönöm, hogy ismét újra indítottad a fórumot.

Kérdésem , hogy lehet az adok-veszek rovtból törölni az elkelt termékeket? Az egyik hajómodellem közben elkelt, törölni kellene.
Köszönöm.
admin
Megtettem töröltem.
Egyébként adok veszek topic jobb oldalán vanna a pipák, ott kijelölöd mit szeretnél törölni, majd legalul látszik hány topicot jelöltél ki mellette balra pedig mit lehet vele csinálni, zárni , törölni stb..
S a kijelöltekre kattintva az fog végrehajtódni.
Elvileg mindenki a saját topicját tudja módosítani.
Megmondom őszintén Én is most használtam ezt elsőre.
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tatalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.