Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
Nov 27 2025, 02:18 PM
Létrehozva:
|
|
|
Nano ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 1 Regisztrált: 24-November 25 Azonosító: 32,433 |
Sziasztok!
Szeretném a későbbiekben a segítségetek kérni. Építek egy P-40 Warhawk-ot,kartonból,amit majd elektromos,brushless motorral szeretnék ellátni. Amint kész lesz maga egészében a sárkányszerkezet,illetve be lesz építve az elektronika,-a motoron kívül-le fogom mérni a súlyát. Ebből adódóan szeretném megkérdezni,hogy ehhez a súlyhoz milyen motort ajánlanátok nekem Nem utolsó sorban,szeretném megköszönni az oldal adminisztrátor(ai)nak,hogy befogadtak ebbe a közösségbe! Addig is szeretnék két fotót becsatolni ide a "kartonsárkányomról". Várom véleményeiteket,meghallgatok bármit! További szép napot mindenkinek! Üdv: Dávid |
|
|
|
Nov 27 2025, 05:33 PM
Létrehozva:
|
|
|
Expert ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Administrators Hozzászólások: 433 Regisztrált: 3-August 07 Innen: Budapest Azonosító: 2 |
Gyerekkoromat idézed ezzel az építéssel.
Én anno szívószál és szürke ragasztó szalaggal vontam be a szárnyat, akkor még elektronikát nem terveztem csak gumi motoros gépeim voltak. Beszterce Bányán a modell boltba síelés előtt vagy utána betérve egy gumi motoros Vácka kellett mindig! De ha könnyű gépet esetleg szeretnél, akkor depron lapokkal könnyen tudnál egy könnyebb repülőt építeni. Nem mondom, hogy nem fog repülni, mert egy megfelelő motor elfogja vinni. |
|
|
|
|
Szöveges verzió | A pontos idő: 6th December 2025 - 08:02 AM |