Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
Aug 13 2025, 04:14 PM
Létrehozva:
|
|
|
Expert ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Administrators Hozzászólások: 433 Regisztrált: 3-August 07 Innen: Budapest Azonosító: 2 |
RADIOLINK T12D - 12 csatornás távirányító
1 db T12D mode2 távirányító 1 db R8EF vevő 1 db kampó és rugó 1 db angol nyelvű kézikönyv ![]() ![]() A T12D 12 csatornával rendelkezik, túlszárnyalva a jelenlegi csúcskategóriás, de csak 8 csatornát kínáló távirányítókat. A gazdag felhasználó által testreszabható funkciók kielégítik szinte minden típusú modell igényeit, legyen szó munkagépekről, robotokról vagy sugárhajtású repülőkről. ![]() Élvonalbeli kommunikációs technológia A Radiolink távirányítók úttörő kommunikációs algoritmusainak köszönhetően széles körben használatosak a robotika, járműipar, biztonságtechnika és más területeken. A T12D továbbfejlesztette és optimalizálta az eredeti kommunikációs technológiát, növelve a válaszidőt és a hibatűrést. ![]() Modern operációs rendszer A mainstream beágyazott freeRTOS rendszer és az LVGL grafikus felhasználói felület színes és reszponzív megjelenítést biztosít. A jelenleg elavult és már nem frissülő CO rendszerrel szemben a freeRTOS sokkal erősebb és hatékonyabb. Képes alacsony erőforrású processzorokon is a magas erőforrású rendszerekhez hasonló teljesítményt nyújtani, ezzel tökéletes ár-érték arányt biztosítva. ![]() Csúcskategóriás felszereltség 216 MHz-es alap órajel, 2,8 hüvelykes, 320x240 képpontos, 16 színt megjelenítő kijelző. Három darab 3-állású kapcsoló, egy darab 2-állású kapcsoló, 2 forgókapcsoló, 2 csúszka, ergonómikus kialakításának köszönhetően a T12D széles körű felhasználást tesz lehetővé a pilóták számára. ![]() ![]() Többnyelvű támogatás A választható nyelvi menü tartalmazza: kínai, angol, német, francia, orosz, japán, spanyol, koreai, thai és lengyel nyelveket. Emellett a hangos bemondások is testreszabhatók több nyelven. * További nyelvi verziók folyamatosan elérhetővé válnak.
|
|
|
|
Aug 13 2025, 04:35 PM
Létrehozva:
|
|
|
Expert ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Administrators Hozzászólások: 433 Regisztrált: 3-August 07 Innen: Budapest Azonosító: 2 |
Mondanám, hogy szembejött velem ez a rádió és megismerkedtem vele!
Kicsi off! Eredetileg a Radiomaster TX16 néztem ki magamnak, de kb 3 napom ment el vele, de még mindig nem értem mi a lótúrónak nem olyan egyszerű a kezelése, mint például a Radiolink T12D-nek. Most egy csúcs kategóriás Radiómaster TX16 távirányítótól elvárom, hogy olyan pik pak mehessen a beállítás mint egy Futaba vagy ebben az esetben egy olcsóbb kategóriás Radiolink T12D rádiónál is így megy. Na ez a Radiomaster esetén elveszünk a kapcsolók meg minden más részleteiben, de még mindig nem jön szembe egy görbe vagy bármi, ami alap egy modell beállításánál. De egy modell kiválasztása szintúgy nem az Én logikámat követi. Soha nem volt Graupner távirányítom, ezért még ahhoz se tudom hasonlítani. Ezért vettem a kezembe a Radiolink T12D, mert már besokaltam Amúgy a Radiolink T16D ugyanaz a rendszer, most a méregből vettem az olcsó kis fehért a kezembe. 3 perc alatt beállítottam azt ami akartam! Na ennyi nem is kell többet mondanom. Itt nem kell bénázni semmivel sem jön szembe minden alap dolog mint ami egy régebbi Graupner vagy Futaba rádiónál is már 20 éve ment. Szóval továbbra is az a véleményem, hogy a Radiomaster a csúcs, de a szoftver benne kellenek hozzá idegek meg nagyon nagyon sok idő meg türelem. Ha valaki erre nem vágyik és hamar akar modellezni, akkor Radiolink T12D vagy T16D, ha szereti a kihívásokat és a jobb bot mechanikát akarja akkor Radiomaster. Ez most nem a Radiomaster lehúzása, hanem a Radiolink felmagasztolása! Szóval még adok egy napot a Radiomasternek, mert makacs vagyok, de már nem fog idegesíteni a dolog, mert van alternatív megoldásom |
|
|
|
|
Szöveges verzió | A pontos idő: 17th December 2025 - 03:24 AM |