Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
Jul 15 2025, 05:38 PM
Létrehozva:
|
|
|
Expert ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Administrators Hozzászólások: 436 Regisztrált: 3-August 07 Innen: Budapest Azonosító: 2 |
GYORS VITORLÁSHAJÓ<br>
Gyerekeknek és felnőtteknek szánt játékhajó, amely akár 32 km/h sebességgel szeli a vizet. A 2.4GHz-es távirányító 120 méteres hatótávolsággal rendelkezik. NAGYON KÖNNYEN MEGTANULHATÓ ÉS IRÁNYÍTHATÓ A hajó gyors és jól reagál. A kormánykerék balra és jobbra. A 2.4GHz-es távirányító kényelmes fogású és könnyen elsajátítható. Hossz: 990mm Szélesség: 220mm Árbocmagasság: 2130mm Szervó: 2 db, vitorlás szervó + 17g szervó Rádió: 2.4GHz tengeri rádiórendszer Minimális korajánlás: 14 év Tapasztalati szint: Kezdő Ajánlott környezet: Medence ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Termék megvásárolható ezen a linken: Vásárlás |
|
|
|
Jul 26 2025, 01:23 PM
Létrehozva:
|
|
|
Expert ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Administrators Hozzászólások: 436 Regisztrált: 3-August 07 Innen: Budapest Azonosító: 2 |
Ezt a vitorláshajót is nagyon várom, azért Én vízre raknám komolyabb szélben is!
Megnézném mit bír a hajó tényleg jó szélben, meglátjuk. Részemről ősszel a velencei tónál a vitorlás kikötőt céloznám meg, amikor már nincsenek bent a hajók. Akkor az a kis öböl még komoly szörfözhető szélben is tükör a vízzel rendelkezik. Ki kell várni azt az időszakot. Én ott gondoltam tesztelni meg videózni, amikor ráfekszik a vízre, ilyen videó nincs még, de rajta leszek, hogy legyen! |
|
|
|
|
Szöveges verzió | A pontos idő: 21st January 2026 - 08:58 PM |