Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
Feb 2 2024, 07:58 PM
Létrehozva:
|
|
|
Micro ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 22 Regisztrált: 9-December 23 Innen: Nágocs Azonosító: 30,051 |
Üdv mindenkinek!
Tavaly elkezdem egy hajót építeni, amit végül abba hagytam. Ha valakinek megtetszik a formája és szeretné folytatni, annak szívesen oda adnám. Sokat dolgoztam rajta, olyannak szeretném oda adni aki befejezné. Ez egy francia halászcsónak: chrome-extension://efaidnbmnnnibpcajpcglclefindmkaj/https://www.parc-opale.fr/bibliotheque/m%C3%A9moires%20de%20flobarts%20BD%20WEB.pdf ez alapján csináltam. Amikor elkészült a test rájöttem hogy túl nagy és széles, kiszerettem belõle, és abba hagytam az építést. Sajnálnám porosodni, örülnék ha valaki befejezné és örülne neki. A hajótest kész, alapozva van, amit már csak színre kell fújni. A próba úszás is meg volt már (Gyomaendrõdi fél órás) nagyon stabil akár nagyobb hullámokban is. Kb.: 105cm hosszú, a hajó dobozt is adom hozzá ami 110 cm hosszú. Ha valakit érdekel keressen meg. |
|
|
|
Apr 17 2025, 07:51 PM
Létrehozva:
|
|
|
Micro ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 22 Regisztrált: 9-December 23 Innen: Nágocs Azonosító: 30,051 |
Hajó ládát is oda adom
|
|
|
|
Nov 8 2025, 10:59 PM
Létrehozva:
|
|
|
Nano ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 1 Regisztrált: 7-November 25 Azonosító: 32,322 |
Szia Gergő!
Érdeklődöm, hogy elkelt-e már a hajó? Engem érdekelne, de sajnos nagyon messze lakom tőled. Nem járok arrafelé és gondolom te sem Miskolc közelében. Bár esetleg Budapesti átvétel is megoldás lehetne, de ahhoz egyeztetni kellene a fiammal. Magamról annyit, hogy nem vagyok már mai gyerek, inkább építeni szeretek mint modellezni. Építettem már repülőket és műanyag testű hajót is. Utóbbit versenyhajónak akartam, de rájöttem, hogy sosem lesz olyan gyors amit szeretnék, ezért gondoltam, hogy keresek valami hajótestet, ami nem sporthajó. Csak mostanában bukkantam rá, hogy ismét van ez az oldal. Évekkel ezelőtt nagyon szerettem a másikat, ami megszűnt. Szóval, ha hozzá tudnék jutni a hajótesthez, akkor kialakítanék valamit. A halászhajó adja magát, talán egy gálya is kihozható belőle, így nem tudom megmondani. Tulajdonképpen minden elektronikám megvan hozzá, és tapasztalatom is, tehát lenne remény befejezni. A kérdés csak az, hogy megvan-e még, mennyibe kerülne, illetve hogy tudnánk az átvételt megoldani? Üdv! Gábor |
|
|
|
Nov 11 2025, 09:11 PM
Létrehozva:
|
|
|
Szia írj itt: csiposmedvesajt@gmail.com
|
|
|
|
Nov 23 2025, 03:40 PM
Létrehozva:
|
|
|
A hajó új gazdát talált. Ha olvassa egy moderátor részemről törölheti a topikot.
|
|
|
|
|
Szöveges verzió | A pontos idő: 21st January 2026 - 08:40 PM |