![]() |
Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() |
![]()
Létrehozva:
|
|||||
Nano ![]() Csoport: King Moderator Hozzászólások: 4 Regisztrált: 15-August 07 Azonosító: 25 ![]() |
Sziasztok!
Funjet ahogy mi szeretjük : Konfig: Hacker A20-06XL motor Apc 4.75x4.75 légcsavar Hobbywnig Guard 60A szabályzó QP 2200mAh 4s1p akku E-sky 8g szervó Hyp Sexta vevő A gép súlya 660g, ez egy kicsit nehezebb mint az indoor verzió de nincs halálba terhelve, klasszul repül lassan is. Mérések full gázon: 41A 550W 29500rpm. A sebessége pedig: km/h (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
||||
|
|||||
![]() |
![]()
Létrehozva:
|
|
Micro ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 24 Regisztrált: 5-October 07 Innen: Csömör Azonosító: 52 ![]() |
Sziasztok !
Nagyon látványossak a mérési eredmények, és hasznossak is, pláne azoknak, akik nem rendelkeznek ilyen technikával. Legalább sejtjük, hogy mi is zajlik az elektronikában, és nem ér bennünket akkora meglepetés, hogy mitől is került "k*ki" a palacsintába. Gratula hozzá. Igazán jónak tűnik az EagleTree rendszer is. Igazából a csúcsok döntögetése mellett érdekes lehet (számomra biztos), hogy mennyivel ad kevesebett egy "mezei" konfiguráció. Pl. szemezgetek egy T-rex mocival ( TERRAHOBBY OR500C, 3800KV)a JET-be, három cellával szeretném hajtani. Szerintetek mennyivel lenne kevesebb a tudása a fennti konfighoz képest. (Esetleg egy teszt?) Igazából nekem nem kel akkora végsebesség egyenlőre. Csak szolidan. Meg az akkukat sem szeretném szétgyilkolni. Egyébként tényleg minden elismerésem és tiszteletem, hogy ekkora tempóval mertek repkedni. Számomra ez már F1 kategóriás sebesség. Nézegetve a grafikonokat, szeretném megkérdezni, hogy a pilóta ugyan az volt a két repülésnél? Lehet, hogy rosszul vetettem össze a görbéket, de mintha két különböző kéz lenne!? Ez csak úgy felmerült bennem. Igazából nincs jelentőssége. Üdv. SAS |
|
|
![]() ![]() ![]() |
Szöveges verzió | A pontos idő: 18th June 2025 - 06:40 PM |