![]() |
Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() |
![]() ![]()
Létrehozva:
|
|
Advanced ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 70 Regisztrált: 2-December 07 Innen: Törökbálint Azonosító: 140 ![]() |
Sziasztok (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Ezt a topic-ot azért szeretném megnyitni, hogy mindenki írja be az elektromos heli beállításával kapcsolatos kérdéseit, hibajelenségeit mert ez mindenki számára sokat segíthet. Remélem a tapasztalt pilóták sokat segítenek, és megosztják tudásukat mindenkivel. Köszi |
|
|
![]() |
![]()
Létrehozva:
|
|
Advanced ![]() ![]() ![]() Csoport: Heli Moderator Hozzászólások: 91 Regisztrált: 13-August 07 Innen: Budapest Azonosító: 21 ![]() |
Nekem volt egy olyan hibám, hogy a gép folyamatosan rázta a farkát
már felpörgetés alatt is. Mindent átnéztem de nem jöttem rá a hibára. Végül kiderült, hogy a motor picit csapágyas és az okozott egy rezonanciát ami gerjesztette ezt a farokrázást |
|
|
![]() ![]()
Létrehozva:
|
|
Advanced ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 70 Regisztrált: 2-December 07 Innen: Törökbálint Azonosító: 140 ![]() |
Nekem volt egy olyan hibám, hogy a gép folyamatosan rázta a farkát már felpörgetés alatt is. Mindent átnéztem de nem jöttem rá a hibára. Végül kiderült, hogy a motor picit csapágyas és az okozott egy rezonanciát ami gerjesztette ezt a farokrázást (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Ok ez idézhet ilyen hibát de nekem egy 0 Km-es Hyperion motor van benne aminek állítólag brutál jó a csapágyazása. Az én hibajelenségem, hogy a farok szépen legyez. Szerintem rossz a gíro, vagy annak beállítása, azt azért tudni kell hogy gagyi gíró van benn MS-044! |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Advanced ![]() ![]() ![]() Csoport: Heli Moderator Hozzászólások: 91 Regisztrált: 13-August 07 Innen: Budapest Azonosító: 21 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Ok ez idézhet ilyen hibát de nekem egy 0 Km-es Hyperion motor van benne aminek állítólag brutál jó a csapágyazása. Az én hibajelenségem, hogy a farok szépen legyez. Szerintem rossz a gíro, vagy annak beállítása, azt azért tudni kell hogy gagyi gíró van benn MS-044! Nekem azért okozott nagy fejtörést a problem mert elötte tökéletes volt a gép nem estem vele minden működött giro 2100-as. Ezt a lapát súlyozást este megcsinálom köszönöm, hogy leírtad. Jobban belegondolva a kis masina élettartamát növeljök ezzel mert csökkentjük a fölösleges rezonanciát |
|
|
![]() ![]()
Létrehozva:
|
|
Nekem azért okozott nagy fejtörést a problem mert elötte tökéletes volt a gép nem estem vele minden működött giro 2100-as. Ezt a lapát súlyozást este megcsinálom köszönöm, hogy leírtad. Jobban belegondolva a kis masina élettartamát növeljök ezzel mert csökkentjük a fölösleges rezonanciát Gergő (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Ennek a gépnek nem lessz ideje szétrázódni ! |
|
|
![]() ![]() ![]() |
Szöveges verzió | A pontos idő: 18th June 2025 - 06:33 PM |