![]() |
Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() |
![]()
Létrehozva:
|
|
Nano ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 8 Regisztrált: 4-October 07 Innen: Taszár Azonosító: 43 ![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
Létrehozva:
|
|
Advanced ![]() ![]() ![]() Csoport: Administrators Hozzászólások: 50 Regisztrált: 3-August 07 Innen: Lengyeltóti Azonosító: 3 ![]() |
Élőben még komolyabb volt a gép.
Az építők pedig szerintem csak nemes egyszerűséggel "elmebetegek" a szó legpozitívabb értelmében. Itt talán érdemes megemlíteni őket : idősebb és fiatalabb Kontsagh Sándor ( apa és fia ) a taszári klubból. A gépen még az ajtó is kilinccsel nyílik, a fútó rugózik ( ehhez nekem is volt egy kis közöm (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) ), a kormányok pedig ugyanúgy zsanérozottak, mint a nagyon. A motroburkolat üvegszálas, az egyész gép pedig balsa spéci szövet bevonással. Persze szervótemető és egy olcsó kis csillagmoci is pöfög az elejében. PS: Ja, és azt meg sem említettem, hogy mindezt egy nem egy "tuti" terv alapján, hanem sok-sok rajz, terv és saját fótó segítségével építették meg. Tehát a legtöbb dolgot nekik kellet kitalálni, mert ekkora és ilyen tervrajz nincs sehol. |
|
|
![]() ![]() ![]() |
Szöveges verzió | A pontos idő: 18th June 2025 - 07:06 PM |