![]() |
Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() |
![]()
Létrehozva:
|
|
Advanced ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 43 Regisztrált: 16-October 07 Innen: MAGYARORSZÁG/KAPOSVÁR Azonosító: 91 ![]() |
Hi mindendenkinek!!!
Ha kérhetem mindenkitől aki egy kicsitis ismeri vagy tud róla valamit, jelezze, Thanks!!! Ha minden összejön hamarossan tulajdonosa leszek 1-nek, igaz gondolatban már van minden. Addigis marad a depron. Elég sokat agyalok hogy miis lenne a megfelelő plane, és kezdek belekattani, meg a maradék hajam is elkopik lassan! Így fojtatom, kezeltetnem kell magam mert lehet összeszedtem valami rc motabát! Mindenn képpen olyan gép kell aminek van profilja, és 1m feletti! Azért gondóltam erre a tipusra mert elaporból van és ennek megvannak a maga előnyei, főleg akkór ha törne. De tudom a balza az mégiscsak balza! tehát van egyfajta félsz bennem. szivem szerint Flitonék AJ extráját venném meg, és ezt tartom ésszerűbnek is de félek hogy törném. eddig csak depronom vólt, rendes leszállást kerékkel még nem csináltam, repülnisem repúltem még profilossal, de mindennképp váltani akarok. persze 1 depron mindig lessz és kellis! Üdv.Festő |
|
|
![]() |
![]()
Létrehozva:
|
|
Expert ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Administrators Hozzászólások: 224 Regisztrált: 3-August 07 Innen: Budapest Azonosító: 2 ![]() |
Az Acromaster jó választás amit leírtál az teljesen fekszik...
Abban is igazad van hogy mindig kell egy hab gép gyakorlásra. A nagy dilemma most lesz mert éppen most vámolják a Fliton új kicsi extraját ami 1,1méteres fesztával nagy riválisa lesz az Acromasternek mert ugyanaz a méret ugyanaz az elektronika kell bele csak hát mégis balsa és gyönyörű ! 4 napja megy a huza vona a papírokkal remélem napokon belül megkapjuk az árunkat és fel tudjuk tenni a webshopba a kicsikét. Egy kis ízelítő a gép kénézetéről ! (IMG:http://www.rcpanda.hu/shop/images/FlitonExtra260_000.gif) (IMG:http://www.rcpanda.hu/shop/images/acromaster1.jpg) De hogy az eredeti témánál maradjunk az ajánlott konfig a következő: Hacker A30-16M, Hyperion Z3013-14, Keda A36-16M brushless motor Hacker X-30, X-40 Pro v. Hyperion 30A, 35A, 50A v. Hobbywing 30A v. 40A (Keda-nál min40A!!!) szabályzó Quantumpower v. Hyperion 2200 mah/11,1 akkumulátor BMS-380 v. BMS-380MG szervó 4db APC 11x4,7 v. Graupner Slowflyer 11x5 légcsavarok A hacker és hyperion motorokat lehet tunningolni később 4 cellás lipo akkumulátorral mert a motorok hatásfoka és minősége megengedi akkor elmebeteg lesz, kezdésnek bőven elég a 3 cellás konfig... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A KEDA-nál ésszel kell lenni mert a KEDA A36-16M motor 10x4,7 légcsavarral 51-55A fogyaszt folyamatosban tehát oda kell a folyamatos 40A szabályzó vagy inkább nagyobb ! ! ! |
|
|
![]() ![]() ![]() |
Szöveges verzió | A pontos idő: 18th June 2025 - 09:43 PM |