![]() |
Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() |
![]()
Létrehozva:
|
|
Advanced ![]() ![]() ![]() Csoport: Heli Moderator Hozzászólások: 49 Regisztrált: 7-August 07 Innen: Bp. Keresztúr. 17.ker. Azonosító: 5 ![]() |
Hali !
Vettem egy ilyet, és nem bántam meg . Sőt !!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) http://www.indavideo.hu/video/Vasas_Ivan_T-rex_500 |
|
|
![]() |
![]()
Létrehozva:
|
|
Advanced ![]() ![]() ![]() Csoport: Heli Moderator Hozzászólások: 91 Regisztrált: 13-August 07 Innen: Budapest Azonosító: 21 ![]() |
Bravó Iván megint kitettél magadért!
A neonnal mennyire látszott a gép és milyen volt irányítani? Muszály készülni valahogy az egyre rövidülő nappalokra!!!! |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Advanced ![]() ![]() ![]() Csoport: Heli Moderator Hozzászólások: 49 Regisztrált: 7-August 07 Innen: Bp. Keresztúr. 17.ker. Azonosító: 5 ![]() |
A neonnal mennyire látszott a gép és milyen volt irányítani? Muszály készülni valahogy az egyre rövidülő nappalokra!!!! Világító rotor nélkül is el lehet vezetni, nagy figyelemmel. Ha nem viszem túl messzire, és ha nem csinálok csodafigurákat. Bár nagy élmény , de nekem ez így határ eset. Nem is eröltetem amíg nem szerzek világító 500-as rotort. A barátomat gyári világítós 450-sel láttam repülni , nagyon frankón látszott a rotor és a heli is. Csak nagyon be voltunk tojva ! Egy ügyes pilótának bizti nem okozna gondot. De mi is egyre ügyesebbek leszünk, mert már fél egy is elmúlt |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
http://users.atw.hu/ivi/kepek/DSCF0029.JPG
Már világít a rotorom, de még csak a földön. Kiváncsiságból egy gagyi üvegrotort lefújtam foszforeszkáló lakkal. Így a földön elég jól világít, hát majd meglátjuk , hogy magasabban mit fogunk látni ! |
|
|
![]() ![]() ![]() |
Szöveges verzió | A pontos idő: 18th June 2025 - 07:40 PM |