![]() |
Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() |
![]() ![]()
Létrehozva:
|
|
Nano ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 6 Regisztrált: 15-July 08 Innen: Tapolca Azonosító: 434 ![]() |
Tiszteletem.
Új vagyok eme kiváló fórumon , mindenkit tisztelettel köszöntök. A címben említett általam használt gépekrõl szeretném tapasztalataimat megosztani másokkal és mások tapasztalatát átvenni. SKY Vave 300 2ch. FIREBIRD 2ch. és 3ch. valamint a Wing-dragong 3-4ch gépekrõl. Üdv. Imre Próba nélkül nincs siker. |
|
|
![]() |
![]()
Létrehozva:
|
|
Nano ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 6 Regisztrált: 15-July 08 Innen: Tapolca Azonosító: 434 ![]() |
Hali
Elnézést de a nyár elszólított pár hétre. Próbáltam a kefe nélküli szettet de nem tapasztaltam zavart , igaz még a levegõben nem csak deszka panelon nyúztam. SKYvave v szárnyú nem kedvelem a bemutató CD-n nagyon jól repül nálam nem , gyári rádió az nem tudja a v mixet csak 2 ch-ás és damilt húzogat a szervo gumigyûrû ellenébe ,a másik az Firebird és 3ch -s ezt használom , bár most átépítésre kerül mert Kinai testvérek hagyományos nyomtatott áramkörön építették fel a vevõt ezért kicserélem FM szettre , gyakorló és oktató gépnek kiváló (bemelegítésre szinte mindig kirepülök egy akksit. Windragon egy más de még mindig egyszerû jól kezelhetõ hálás gép , persze profik lenézik. A 4ch - s gép alapból 40Mhz készlettel jön (jött) ott kevesebb zavar lehetõség állt fenn. Lehet , hogy nem jó az ötlet de apró ferrit gyürûvel kellene próbálkozni a vezeték végeken , számítás technikában digitális technikában elõszeretettel használják úgy hogy a vezetékeket ráhurkolják és utána forrasztják vagy szerelik csatlakozóval. Nem értek egyet Panda fórumos társunk véleményével mert évek óta használom az eredeti adó-vevõ készletet amihez még 17gr szervok tartoznak (arról hallottam , hogy az új készlet csak 9gr szervoval jön , és rezgõ zizegõ hangokat ad ez több gépnél is jelentkezett) . Zavart egyedül csak két nagyfeszültség találkozásánál észleltem de sikeresen visszajött a gép azóta óvakodom az ilyen helyektõl , tiszta területen más reptetõkkel , autósokkal , helisekkel többször (bemutatókon is) frekvencia egyeztetések után hiba nélkül üzemeltünk. Üdv. Imre |
|
|
![]() ![]() ![]() |
Szöveges verzió | A pontos idõ: 6th July 2025 - 08:35 PM |