![]() |
Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() |
![]() |
![]()
Létrehozva:
|
|
Expert ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Administrators Hozzászólások: 244 Regisztrált: 3-August 07 Innen: Budapest Azonosító: 2 ![]() |
Másik kedvenc gép!
Ez a gyártó is nagyon odavág a Multiplex cégnek. Nem tudom mennyi lesz a valós repülési súlya, de megkockáztatom, hogy könnyebb lesz a Multiplex Extra-nál. De még, ha emlékszünk rá a Fliton AJ Extránál is könnyebb lesz! Szóval ez a kompozit orrburkolat mixelve a habgép struktúrával, szenzációs. S van benne anyag rendesen, ha megnézitek az utolsó videót, ahol látható mennyire fúllos a gép ahogy a dobozban van. Arról nem beszélve, hogy azért itt is tudunk még tunningolni carbon futószárral, hogy egy példát mondjak. De az alumínium futószár se fog elkopni soha vagy eltörni sem. A karbon futászár azért persze jobb lesz, az is érkezés alatt van. Vagyis megrendeltem már, de nyár van nincs kedve dolgozni annyira a gyártónak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De lesz előbb utóbb. Egyébként a doboz kibontó videót végignézve, ez úgy jó ahogy van, ilyet is ritkán mondok! Én ezt a design választom magamnak, de van még másik kettő itt tudjátok a többit is megnézni: https://rcmodell.com/shop/advanced_search_r...amp;x=0&y=0 |
|
|
![]() ![]() ![]() |
Szöveges verzió | A pontos idő: 19th July 2025 - 07:33 AM |