ANTE 20A-es tápegység |
Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
ANTE 20A-es tápegység |
Feb 7 2008, 01:04 PM
Létrehozva:
|
|
Nano Csoport: Members Hozzászólások: 5 Regisztrált: 18-January 08 Azonosító: 203 |
Sziasztok!
Azért nyitottam ezt a topicot, mert most kaptam meg ezt a tápot, és úgy néz ki van vele "barkácsolnivaló". Ezért ha valaki nem igazán jártas a villanyszerelésben, köztük én sem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , itt utána tud kérdezni, ennek-annak. Íme az első "luzer" kérdésem! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) A 220v-os csatlakozásnál van három jelzés, a földelést megtaláltam, de nem tudom biztosan,hogy az "AC N" és "AC L" jelzésekre hova megy a fázis és a nulla? A következő homályos részlet, a potméter! Mit lehet, és kell-e állítani? Előre is köszönöm a segitséget. Oláh Attila |
|
|
Feb 7 2008, 06:17 PM
Létrehozva:
|
|
Micro Csoport: Members Hozzászólások: 11 Regisztrált: 19-December 07 Innen: Budapest Azonosító: 160 |
[
A 220v-os csatlakozásnál van három jelzés, a földelést megtaláltam, de nem tudom biztosan,hogy az "AC N" és "AC L" jelzésekre hova megy a fázis és a nulla? A következő homályos részlet, a potméter! Mit lehet, és kell-e állítani? Szia! Ac N-----------nulla vezeték Ac L------------fázis a nulla kb egy potenciálon van a sárga-zöld föld vezetékkel, míg a fázis a nullához-földhöz képest kb 220V-on Mível gondolom földelt dugóval szerelték a készüléket így be tudod úgy is dugni, hogy a fázis és a nulla felcserélődik, de gondolom legalább egy illesztő trafó is van a szerkezetben és így ez nem olyan nagy kaland!:-) ha viszont szeretnéd tudni melyik a fázis a dugaljban, akkor végy egy fáziscerkát /kb 200.- Huf/ és amelyik lyukban világít az az AC L!!! :-) (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) |
|
|
Feb 7 2008, 07:33 PM
Létrehozva:
|
|
Nano Csoport: Members Hozzászólások: 5 Regisztrált: 18-January 08 Azonosító: 203 |
Szia Zavarqa!
Köszönöm a választ! Igy gondoltam én is. De biztos ami biztos. |
|
|
Szöveges verzió | A pontos idő: 1st November 2024 - 10:41 AM |