![]() |
Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Létrehozva:
|
|
Nano ![]() Csoport: Heli Moderator Hozzászólások: 1 Regisztrált: 21-September 07 Azonosító: 39 ![]() |
Moderátori jogok beállítása megtörtént.
Eddigi moderatorok listája: - DIB, IVI, VLACA, DJGONZALES, ZOLIFOX Adminisztrátorok: - ADMIN, KÖVI, PANDA |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Advanced ![]() ![]() ![]() Csoport: Heli Moderator Hozzászólások: 91 Regisztrált: 13-August 07 Innen: Budapest Azonosító: 21 ![]() |
NA én is moderátor akarok lenni
![]() -------------------- AZ ÁRAM ALATT LÉVŐ ALKATRÉSZ UGYAN ÚGY NÉZ KI, MINT AMELYIK NINCS ÁRAM ALATT, CSAK MÁS A FOGÁSA
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Advanced ![]() ![]() ![]() Csoport: Glider Moderator Hozzászólások: 31 Regisztrált: 10-August 07 Innen: 22.-ker Azonosító: 7 ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Advanced ![]() ![]() ![]() Csoport: Heli Moderator Hozzászólások: 91 Regisztrált: 13-August 07 Innen: Budapest Azonosító: 21 ![]() |
Finoman jelezném, hogy eddigi pályafutásomra vissza emlékezve (már amire emlékszem)
akár admin is lehetnék ![]() -------------------- AZ ÁRAM ALATT LÉVŐ ALKATRÉSZ UGYAN ÚGY NÉZ KI, MINT AMELYIK NINCS ÁRAM ALATT, CSAK MÁS A FOGÁSA
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Advanced ![]() ![]() ![]() Csoport: Glider Moderator Hozzászólások: 31 Regisztrált: 10-August 07 Innen: 22.-ker Azonosító: 7 ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Nagyon kellemes fűzőket lehet kapni gyógyászati segédeszköz boltokban,
így hát sörre fel ![]() (A másik fontos dolog, hogy jobb egy sörhas mint egy pizzahát) -------------------- AZ ÁRAM ALATT LÉVŐ ALKATRÉSZ UGYAN ÚGY NÉZ KI, MINT AMELYIK NINCS ÁRAM ALATT, CSAK MÁS A FOGÁSA
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Micro ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 23 Regisztrált: 12-October 07 Innen: Hungary-Budapest Azonosító: 87 ![]() |
sziasztok!
érdeklődnék, hogy ha írok a forumba (akárhova) a "személyes nyilatkozat" miért nem jelenik meg a végém? mit és hol kell beállítani, vagy talán nem is a személyes nyilattozatba kell írni a szöveget? lehetne az egész forum magyarul és egy kicsit áttekinthetőbb + könnyebb beállítások. miért nem jegyezte meg a nevet és a jelszót? pedig direkt rákattintottam amikor kérdezte, most mindig be kell írni köszi a válaszokat ja:szerintem a képet sem mentette Üdv: kisvonat -------------------- TT-01D Subaru WRC
Team Associated TC4 Sanwa mx-3fhss 2.4GHz |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Nano ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 4 Regisztrált: 14-November 07 Innen: Budapest X.ker Azonosító: 123 ![]() |
Na szépen kezdem az új fórumon
![]() Az első hozzászólásom mindjárt kritika, de legalább építő ![]() 1. Főoldal/Adok-Veszek részében : Helikoper Adok-Veszek 2. Szerintem nem túl jó, hogy ennyire hulladék a fórum magyarítása.... illenék valamit tenni vele! (ha kell/lehet akkor segítek szivesen) 3. NAGYON ETIKÁTLAN DOMAINNÉV VÁLASZTÁS !!!! Van olyan nevetek a "szakmában" hogy a pandaforum.hu pont ugyanannyira jól müködött volna mint EZ ![]() Üdv Tibor -------------------- Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
35MHzCH71 Tel:30/6066715 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Expert ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Administrators Hozzászólások: 204 Regisztrált: 3-August 07 Innen: Budapest Azonosító: 2 ![]() |
Téboly!
1. javítom. 2. folyamatban, de emelett számos fejlesztés halad szépen ezért egyszerre nem megy minden amúgy egyre kevesebb a magyarítani való, főleg a gif menügombokat kell újra tervezni... 3. szó nincs róla márciusban megvásároltuk a www.rcmodell.com-ot amúgy a rcmodell.hu-ra is tettünk ajánlatot sikertelenül, mert a cél az hogy egy stabil gyors és megbízhatóan műküdő fórum legyen fagyások és elszállások és lassulások nélkül , mert az úgy bár kellemetlen és bosszantó tud lenni. elérhető domainek a következők: - forum.rchobby.hu - forum.fliton.hu - forum.rcmodell.com mindenki a neki szimpatikusat használhatja, egyébként pedig hamarosan az email címek is változnak .com ra is. -------------------- |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Nano ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 4 Regisztrált: 14-November 07 Innen: Budapest X.ker Azonosító: 123 ![]() |
3. szó nincs róla márciusban megvásároltuk a www.rcmodell.com-....... Félre ne értsd! Kedvellek titeket, rendszeres vásárlótok vagyok de ez akkor is brutál etikátlan!!!! Ennyi erőből a Zenn megvehetné az rcmodell.de a M&H az rcmodell.fr -t stb... és ez csak pénzbe kerül, de nincs mögötte semmi ötlet csak "rcmodell.hu" másolás. Ha valóban olyan jól használható és stabil fórumot produkálsz amit így elsőre ígér a látvány akkor az a forum.gjcvbdfgbkl.hu címen is pont ugyanolyan sikeres lenne! És ráadásul nem gerjesztenél fölösleges ellenségeskedést igen kicsi "társadalmunk"-ban. Üdvözlettel Tibor -------------------- Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Advanced ![]() ![]() ![]() Csoport: Administrators Hozzászólások: 50 Regisztrált: 3-August 07 Innen: Lengyeltóti Azonosító: 3 ![]() |
Tibi,
Nem mentegetőzni akarunk, de a dolog hátteréről pár szó: Mint talán azt Te is tudod a www.rcmodell.com volt az első magyar online shop Magyarországon. Egy lelkes modellező barátunk csinálta, aki az idő múlásával érdeklődését vesztette e témában. Amikor a modellboltos tevékenységét teljesen fel akarta számolni, úgy gondolta, hogy az általa levédett név ( www.rcmodell.com ) megérne egy kis pénzt a konkurenseknek. Természetesen ez hozhatta magával az Ő még megmaradt vevőkörét stb. Így joggal gondolta, hogy ez hozhatna egy kis pénzt is. Meg is kereste az általad is említett kollégákat ( és még meg nem nevezetteket is!), hogy egy jelképes összeg fejében Ő átadná az egészet. Minket teljesen meglepő módon senki nem akart pénzt adni érte. ÚTOLSÓNAK keresett meg minket, de mi azonnal igent mondtunk rá. Ákos és én is úgy gondoltuk , hogy egy ilyen presztízs név mindenképpen megér nekünk ennyit. Persze induló modellboltként a teljes üzleti levelezés és a bejegyzett és bejáratott domain nevek is jól jöttek. Ha tehát arról beszélünk, hogy mi a jogos és az etikus, akkor egyértelműen jogos és etikus a névhasználatunk. Pontosan a név presztizse miatt a céges email címeink is meg fognak változni rcmodell.com-osra stb. Innentől kezdve tehát a webes felületen az rcmodell.com domain több hangsúlyt fog kapni a jővőben is. Eddig ezzel nem sokat foglalkoztunk, de most volt rá egy kis időnk. Ami a fórumot illeti: Nem akarunk versenyezni a Dudkin fórumjával. Úgy gondolom, hogy a Zolival felhőtlen kapcsolatokat ápolunk ( pl üzlezti kapcsolatban vagyunk, mivel hirdetünk nála folyamatosan ). Nyílván mi más emberek vagyunk, máshogy gondolkodunk sok dologról. Én magam nem egy parázs vitát váltottam ki, pontosan az etikai kérdésekről az általad említett fórumon. Másrészt kellemetlen az állandó lefagyás stb. Sok baráttal modellezővel osztottunk és osztunk meg infókat a fórumon keresztűl. Így nekünk létkérdés volt egy minden körülmények között stabil legyen a fórum. Ezért mi egyszerűen szerettünk volna egy olyat csinálni, ami nekünk jobban tetszik. Ráadásul mindezt nem egy "céges" , részlehajló, szponzorált felülettel akartuk megtenni, hanem egy olyannal, ami bárki számára emészthető. Ezért nem forum.rcpanda.hu hanem forum.rcmodell.com illetve forum.rchobby.hu. Ezek nem sugallnak senkiben reklám ízeket. Pontosan ezért még a saját reklámunk sincs fent sehol ! Még a moderátorok kivállasztásánál is a legmesszebb menő emberi korrektség volt a szempont, pontosan azért, hogy a pártatlanság megmaradjon. Másrészt maximalisták vagyunk. Így mi hivatalosan ( nem kevés pénzért! ) megvettük a világ egyik legjobb fórum motorját minden kiegészítővel együtt. Azért, hogy Ti, amikor esetleg fórumoztok nálunk, ugyanolyan környeztetben és erőforrásokkal tehessétek, mint a legnevesebb külföldi helyeken. Te is látod, hogy a fórum egy (az időhiány miatt eddig kicst kihalt ) része csak általunk írható. Ezt azért talákltuk ki, mert ez a leggyorsabb útja annak, hogy azt a rengeteg infót megosszuk veletek, amit mi összegyűjtöttünk az idők során. Nyilván ez nem kétirányú kommunikáció, de nem is kell, hogy az legyen, mivel egy statikus html oldalt helyettesít. Összességében tehát úgy érzem, hogy senkinek nincs oka ezen megsértődni, vagy az etikusságot taglalni. A két fórum céljai részben azonosak, de legalább ennyire különböznek is. A nevet mi teljesen jogosan használjuk, és nem is akarunk versenyezni, vagy bármiben ártani a meglévő ( mert ugye rengeteg magyar modellező fórum van ! ) fórumoknak. Mi csak csináljuk a dolgunkat, és nem foglalkozunk másokkal. Ha ez másokban esetleg rossz érzéseket szült, akkor a fenti sorokat olvasva remélem ez megoldódott. Ha nem, akkor sorry.... -------------------- Kövi
kovi2000@freemail.hu www.rcpanda.hu forum.rcmodell.com |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Kövi!
Köszönöm szépen, hogy ennyit gépeltél miattam! Elnézést kérek az etikátlansági felvetésem miatt, nem tudtam és nem is nagyon tudhattam erről a domain sztoriról. Kicsit félreérhető volt "panda" magyarázata "amúgy a rcmodell.hu-ra is tettünk ajánlatot". De így teljesen érthető és jogos a cím! Mégegyszer elnézést és köszönöm a pozitív hozáállásod! üdv Tibor -------------------- Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Micro ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 24 Regisztrált: 10-December 07 Innen: Magyarország/Komárom Azonosító: 151 ![]() |
Sziasztok!
Nekem nincs különöseb bajom e fórummal, sőt tetszik a konfigurálhatósága, csak ez a fekete alapon fehér betű, roppant módon bántja a szemem, azaz fárasztja, kb. fél óra olvasgatás után már kezd összefolyni a szöveg. ![]() ![]() ![]() Pedig a szememmel nincs semmi gondom egyébként. Lehet inverzbe váltani? Üdv: Csabcsa -------------------- Üdv: Csabcsa
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Expert ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Administrators Hozzászólások: 204 Regisztrált: 3-August 07 Innen: Budapest Azonosító: 2 ![]() |
Szia Csabi
Eddig még nem jelezték hogy nem annyira jók a színek nem akartunk kéket aztán ez sikeredett, de nem végleges ... Elfogadunk bármilyen építő ajánlatot hogy milyent gondolnál. Egyébként belehetne állítani felhasználónként más és más design-t, csak nem jut időnk mindenre. De ha találsz valami jót akkor megköszönjük neked a segítséget. -------------------- |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Micro ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 24 Regisztrált: 10-December 07 Innen: Magyarország/Komárom Azonosító: 151 ![]() |
Szia Ákos!
Számomra, azaz az én szememnek abszolút de nem fárasztó pl. a RCMODELL összeállítása. Ezen nem kimondottan a színeket kell érteni, hanem a háttér és a szöveg kontraszt arányát. Szerintem a szemnek nem szerencsés egy nagy kontrasztátfogású területen pásztázni huzamosabb ideig. Törekedni kell arra, hogy egy homogén enyhe színű háttéren alkalmazzunk fekete betűket, mert a pupillánk hasonló elven működik mint egy fényképezőgép fénymérő szenzora és nem mindegy neki, hogy mennyiszer kell egy bizonyos idő alatt szűkíteni illetve tágítani azt. -------------------- Üdv: Csabcsa
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Egyenlőre állíthatóra tettük a fórum design lehetőségeit.
Főoldal legalul tudjátok állítani azokat amit feltöltöttem, majd összeszedek még párat és akkor mindenki beállítja a neki megfelelőt amig nem alakul ki a végleges. -------------------- |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Kicsit átrendezgettem a tartalomjegyzéket szerintem így jobba lett !
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Szöveges verzió | A pontos idő: 28th March 2023 - 06:04 PM |