cialis buy online
IPB

Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )

3 Oldal V  < 1 2 3 >  
Reply to this topicStart new topic
> Trex 600
panda
hozzászólás Mar 15 2008, 02:25 AM
Létrehozva: #21


Expert
****

Csoport: Administrators
Hozzászólások: 204
Regisztrált: 3-August 07
Innen: Budapest
Azonosító: 2



Ez az újra bootolás 2,4ghz Spectrumon Dx7 betegsége ! smile.gif Futaba nál nincs ilyen !
Egyébként állítólag már javítottak a DX7 nél is ezen, de még mindig hosszú idő mire magához tér ez alatt meg atomra törik a helit v. bármit.
Szóval Futaba v. Corona.

Egyébként hamarosan lesz a Corona-nak 2,4Ghz module és vevő combo-ja ami jó lesz Ivi a rádiódba ! smile.gif
Futaba és Graupner modulok lesznek a technika meg mintha lemásolták volna a Futaba rendszerét.
A hatótávot pedig 1,5km-re írták.



--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Ivi
hozzászólás Mar 15 2008, 04:21 PM
Létrehozva: #22


Advanced
***

Csoport: Heli Moderator
Hozzászólások: 49
Regisztrált: 7-August 07
Innen: Bp. Keresztúr. 17.ker.
Azonosító: 5



IDÉZET(panda @ Mar 15 2008, 02:25 AM) *
Szóval Futaba v. Corona.

Egyébként hamarosan lesz a Corona-nak 2,4Ghz module és vevő combo-ja ami jó lesz Ivi a rádiódba ! smile.gif


smile.gif Panda felizgattál !

--- És ha venne egy futaba vevőt a pumukli, jó lenne a régi adójához ? A bootolós vevőt meg egy repülősnek eladná.


--------------------
üdv : Iván a rettenetes !
http://ivi.atw.hu/

A villany heli füsttel megy mert ha kijön belőle a füst akkor leesik !!!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
panda
hozzászólás Mar 15 2008, 04:35 PM
Létrehozva: #23


Expert
****

Csoport: Administrators
Hozzászólások: 204
Regisztrált: 3-August 07
Innen: Budapest
Azonosító: 2



Azt nem tudom hogy a corona kompatibilis lesz e a futaba 2,4 ghz rendszerével , fogalmam sincsen.
Csak ugyan azt a hopping rendszert csinálták meg.

Lesz 2 fajta modul az egyik futaba rádióba v. eclipse be vagy bármilyen rádióba amibe jó a futaba modul, és
lesz egy másik modul ami meg a graupner, jr rádiókba rakható amelyik modulos.
A vevő azonos a két modulhoz, de azt nem tudom hogy kompatibilis lesz-e a futabaval, szerintem nem, a mostani
csomagban még nem voltak benne a corona újdonságok most reklamálom hogy mi a túróért hagyták ki... smile.gif
A 2,4ghz rendszerre várok még és az új dual szintézeres 6,8 csatornás vevőkre amik szintén lesznek.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
pumukli
hozzászólás Mar 17 2008, 09:33 AM
Létrehozva: #24


Advanced
***

Csoport: Members
Hozzászólások: 30
Regisztrált: 10-October 07
Innen: Mosonmagyaróvár
Azonosító: 74



Szia Panda! Mikorra várható a 2,4 Ghz-s rendszer, és Kb. mennyiért lesz? Esetleg képet tudnál feltenni a Futaba, Hitec rendszerhez valóról?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
panda
hozzászólás Mar 17 2008, 09:51 AM
Létrehozva: #25


Expert
****

Csoport: Administrators
Hozzászólások: 204
Regisztrált: 3-August 07
Innen: Budapest
Azonosító: 2



Már megkellett volna érkezni-e pénteken, most reklamáltam még hogy mi a szösz van vele.
A héten adják fel, szerintem vagy a hét második felében v. jövőhét elejére várható.
Rakok fel képet vagyis linket a leírásról, mert abban van kép is.

http://www.corona-rc.com/images/stories/do...ntroduction.pdf


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
pumukli
hozzászólás Mar 17 2008, 07:16 PM
Létrehozva: #26


Advanced
***

Csoport: Members
Hozzászólások: 30
Regisztrált: 10-October 07
Innen: Mosonmagyaróvár
Azonosító: 74



Szia Ivi! Le tudnád írni, hogy lehet beprogramozni a Trex-600 gyári szabályzóját? Próbálkoztam vele, de nem tudom hogy rendesen sikerült-e. Először végigcsipogta a leírás alsó képeit. Most meg minden bekapcsoláskor végigcsipogja a beállitásokat:
-Brake disabled
-Low timing
-Middle voltage protection
-Helicopter 2
-Quick speed
Ez természetes, vagy elrontottam valamit.
A Governor módot ki lehet kapcsolni?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Ivi
hozzászólás Mar 17 2008, 08:50 PM
Létrehozva: #27


Advanced
***

Csoport: Heli Moderator
Hozzászólások: 49
Regisztrált: 7-August 07
Innen: Bp. Keresztúr. 17.ker.
Azonosító: 5



IDÉZET(pumukli @ Mar 17 2008, 07:16 PM) *
Szia Ivi! Le tudnád írni, hogy lehet beprogramozni a Trex-600 gyári szabályzóját? Próbálkoztam vele, de nem tudom hogy rendesen sikerült-e. Először végigcsipogta a leírás alsó képeit. Most meg minden bekapcsoláskor végigcsipogja a beállitásokat:
-Brake disabled
-Low timing
-Middle voltage protection
-Helicopter 2
-Quick speed
Ez természetes, vagy elrontottam valamit.
A Governor módot ki lehet kapcsolni?


Ha bekapcsolod akkor végigcsipogja a beállításokat , ez így jó. A govódot a heli 1 mód kapcsolja ki. Tehát programozásnál a gázkar középen legyen.

Ha jól emlékszem mert már elvesztettem a program papírt. Szóval programozni úgy kell, hogy adót bekapcsolod teljes gázon dugod rá az akkut a szabályzóra ekkor trillázik egyet aztán meg egy hosszabb trillával rögzíti a teljes gáz helyzetet. Ekkor lehúzod a gázkart nullába a szabályzó megint hosszabb trillával jelzi (rögzíti) a gázkar alaphelyzetet.Ezután a papír szerint el kezdi pittyegni a menüket. Először az 111111 pity, aztán 222222, aztán 333333, aztán 444444 stb.. Tehát ha pl. nem akarsz governor módot akkor megnézed a papíron, hogy az hány pittyeghez tartozik. Már elfelejtettem de legyen a 4 pittyes menű. Összedugás után elkezd pittyegni megvárod amíg a 4-ket pittyegi ez alatt a gázkart középre teszed, mert ha alapjáratra teszed az a repülő mód lenne-- közép gázkar állás az a heli 1 (nincs gov.mód) ---ha teljes gázon van az a heli 2, vagyis gov.módos heli. a program papíron így ki tudod silabizálni, hoy a különböző pittyegéseknél hova tedd a gázkart. Ha csak egy valamit akarsz változtatni , akkor is az egész menüt végig kel játszanod.
Azt hiszem én így repültem.
Brake disabled.
Medium timing
Akku mély merítés
Heli 1
Quick speed
Valami ilyesmire emlékszem, de ha megírod a beállításokat megmondom hova állítsad.



--------------------
üdv : Iván a rettenetes !
http://ivi.atw.hu/

A villany heli füsttel megy mert ha kijön belőle a füst akkor leesik !!!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Gergő
hozzászólás Mar 17 2008, 09:24 PM
Létrehozva: #28


Advanced
***

Csoport: Heli Moderator
Hozzászólások: 91
Regisztrált: 13-August 07
Innen: Budapest
Azonosító: 21



Hali!

Ivi ahoz képest, hogy nincs meg a papír jól nyomod séróból biggrin.gif



--------------------
AZ ÁRAM ALATT LÉVŐ ALKATRÉSZ UGYAN ÚGY NÉZ KI, MINT AMELYIK NINCS ÁRAM ALATT, CSAK MÁS A FOGÁSA
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Ivi
hozzászólás Mar 18 2008, 10:26 AM
Létrehozva: #29


Advanced
***

Csoport: Heli Moderator
Hozzászólások: 49
Regisztrált: 7-August 07
Innen: Bp. Keresztúr. 17.ker.
Azonosító: 5



IDÉZET(Gergő @ Mar 17 2008, 09:24 PM) *
Hali!

Ivi ahoz képest, hogy nincs meg a papír jól nyomod séróból biggrin.gif


Bevallom puskáztam , mert az 500-as papirja még meg van . Az meg hasonló végsősoron . biggrin.gif


--------------------
üdv : Iván a rettenetes !
http://ivi.atw.hu/

A villany heli füsttel megy mert ha kijön belőle a füst akkor leesik !!!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
pumukli
hozzászólás Mar 18 2008, 08:08 PM
Létrehozva: #30


Advanced
***

Csoport: Members
Hozzászólások: 30
Regisztrált: 10-October 07
Innen: Mosonmagyaróvár
Azonosító: 74



Szia Ivi! Sikerült átállítani a govn. módot. Amúgy leírásban a csipogási kód
az első:
-Brake disabled
-Soft brake
-Hard brake
második:
-Low timing
-Mid timing
-High timing
harmadik:
-High voltage
-Middle voltage
-Low voltage
Negyedik:
-Normal airplane
-Helicopter 1
-Helicopter 2
ötödik:
-Standard
-Medium speed
-Quick speed
A harmadiknál neked mennyit csipog, mert én csak egyet, vagy kettőt tudok beállítani, a három csipogást nem. Azt mondták, hogy ez már új szabályzó, és nincs benne a 3. merítési mód. A tiedbe még benn van, vagy már nincs?
Meg tudod írni, ezek alapján mire állítsam a szabályzómat?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Ivi
hozzászólás Mar 18 2008, 10:48 PM
Létrehozva: #31


Advanced
***

Csoport: Heli Moderator
Hozzászólások: 49
Regisztrált: 7-August 07
Innen: Bp. Keresztúr. 17.ker.
Azonosító: 5



Mongyuk ezekre :


-Brake disabled

második:
-Mid timing / késöbb ha má mahajól megy áteheted high-re , csak akkór több ampert fog enni . /

harmadik:
-Middle voltage

Negyedik:
-Helicopter 1 / ide gázgörbe kell /

ötödik:
-Quick speed


Ja ez már új szabályzó, és nincs benne a 3. merítési mód. Az enyémbe még bennt volt. De minek , ki is vették.



--------------------
üdv : Iván a rettenetes !
http://ivi.atw.hu/

A villany heli füsttel megy mert ha kijön belőle a füst akkor leesik !!!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
pumukli
hozzászólás Mar 20 2008, 09:15 AM
Létrehozva: #32


Advanced
***

Csoport: Members
Hozzászólások: 30
Regisztrált: 10-October 07
Innen: Mosonmagyaróvár
Azonosító: 74



Szia Ivi! Azt hogy érted, hogy a harmadik mód minek volt benne? Úgy hallottam, ha nem arra volt állítva a szabályzó, csak 1 méteren tudták lebegtetni a helit 8s A123-mal.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Ivi
hozzászólás Mar 20 2008, 11:16 AM
Létrehozva: #33


Advanced
***

Csoport: Heli Moderator
Hozzászólások: 49
Regisztrált: 7-August 07
Innen: Bp. Keresztúr. 17.ker.
Azonosító: 5



IDÉZET(pumukli @ Mar 20 2008, 09:15 AM) *
Szia Ivi! Azt hogy érted, hogy a harmadik mód minek volt benne? Úgy hallottam, ha nem arra volt állítva a szabályzó, csak 1 méteren tudták lebegtetni a helit 8s A123-mal.


Úgy értem , hogy nekem minek. Mert visszatértem a lipo-hoz. Így nincs szükségem a mély merítésre. Ez csak a 123-as akkukhoz kell, a lipokat kinyírja.

Gondolom ezért is vették ki. Az 500-as Trexben sincs bent. Azért tértem vissza a lipóra mert a 10 A -es tőtőm csak 8 Amperrel tud tölteni , és így a 123-as

előnye elvész mert fél óra alatt a 4000-res 6 s lipot is fel tudom tölteni 2 C-vel. És így ugyanannyi töltési idő alatt a 4000-res csak jobb mint a 2300-as life.

Ráadásul a súlyuk is ugyanannyi. Egy jó minőségü lipo nak ugyanannyi a repült órákban az élete mint a lifének. Mert a lifének fele a kapacitása így 500

töltéssel repül a modell annyi órát mint a lipoval 250 töltéssel.

Én erre jutottam , most biztos keresztre foknak feszíteni. biggrin.gif




--------------------
üdv : Iván a rettenetes !
http://ivi.atw.hu/

A villany heli füsttel megy mert ha kijön belőle a füst akkor leesik !!!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
pumukli
hozzászólás Mar 20 2008, 12:14 PM
Létrehozva: #34


Advanced
***

Csoport: Members
Hozzászólások: 30
Regisztrált: 10-October 07
Innen: Mosonmagyaróvár
Azonosító: 74



Szia Ivi! Miért feszítenének keresztre. Én még mindig dilemmába vagyok, hogy milyen aksit használjak, A123-at, vagy LiPo-t. Ha mégsem az A123-as mellett döntök, legfeljebb lesz 4 pakkom a repülőbe. A LiPo-ból melyik 4000-et használod? Így hány perc egy start, és mik a tapasztalataid róla?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Ivi
hozzászólás Mar 20 2008, 12:46 PM
Létrehozva: #35


Advanced
***

Csoport: Heli Moderator
Hozzászólások: 49
Regisztrált: 7-August 07
Innen: Bp. Keresztúr. 17.ker.
Azonosító: 5



IDÉZET(pumukli @ Mar 20 2008, 12:14 PM) *
Szia Ivi! Miért feszítenének keresztre. Én még mindig dilemmába vagyok, hogy milyen aksit használjak, A123-at, vagy LiPo-t. Ha mégsem az A123-as mellett döntök, legfeljebb lesz 4 pakkom a repülőbe. A LiPo-ból melyik 4000-et használod? Így hány perc egy start, és mik a tapasztalataid róla?


4000-res kokam 6 cella. Gyárilag rá van írva , hogy 8 amperrel tölthető. 8- 9 percet repül a helim vele. A 123-assal 4.5 perc volt. Az 500-as

trex 6 cella 2500-as lipóval kb 9 perc . Ez egy Saehan nevü bevállt akksi . Jól bírja a 2 C-s töltést is . ígaz a gyár nem ajánlja. De a gyári 2 C-s

töltővel minden jó minőségü lipot lehet 2 C-vel tölteni. Régen szarok voltak a lipok , akkór jobb volt a 123-asok. Kicsit nehezebbek ugyan de legalább

működtek. Nem mint a szar lipok amik 30 töltés után focilabdák lettek. Manapság már jók a lipók , tisztelet a kivételnek. Mostmár mindkét megoldás jó

kinek a szőke kinek a barna tetszik.


--------------------
üdv : Iván a rettenetes !
http://ivi.atw.hu/

A villany heli füsttel megy mert ha kijön belőle a füst akkor leesik !!!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
panda
hozzászólás Mar 20 2008, 01:03 PM
Létrehozva: #36


Expert
****

Csoport: Administrators
Hozzászólások: 204
Regisztrált: 3-August 07
Innen: Budapest
Azonosító: 2



http://www.rcmodell.com/shop/product_info....em5tdnk72blhvf1

http://www.rcmodell.com/shop/product_info....em5tdnk72blhvf1

http://www.rcmodell.com/shop/product_info....em5tdnk72blhvf1

http://www.rcmodell.com/shop/product_info....em5tdnk72blhvf1

http://www.rcmodell.com/shop/product_info....em5tdnk72blhvf1


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
pumukli
hozzászólás Mar 22 2008, 03:35 PM
Létrehozva: #37


Advanced
***

Csoport: Members
Hozzászólások: 30
Regisztrált: 10-October 07
Innen: Mosonmagyaróvár
Azonosító: 74



Szia Ivi! Megpróbáltam rotor nélkül, hogy ez az újfajta szabályzó 2. aksi merítési módban meddig meríti a 8s A123-at. Hát 2.2 volt/cellánál esett vissza igazából a fordulat, aztán 1,5 volt/cellánál még mindig forgott a motor. Ez most akkor elvileg jó? Amúgy a 4000-es KOKAM-ot hol, és mennyiért vetted?

Panda! Köszi az ajánlatot.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Ivi
hozzászólás Mar 24 2008, 11:07 AM
Létrehozva: #38


Advanced
***

Csoport: Heli Moderator
Hozzászólások: 49
Regisztrált: 7-August 07
Innen: Bp. Keresztúr. 17.ker.
Azonosító: 5



IDÉZET(pumukli @ Mar 22 2008, 03:35 PM) *
Szia Ivi! Megpróbáltam rotor nélkül, hogy ez az újfajta szabályzó 2. aksi merítési módban meddig meríti a 8s A123-at. Hát 2.2 volt/cellánál esett vissza igazából a fordulat, aztán 1,5 volt/cellánál még mindig forgott a motor. Ez most akkor elvileg jó? Amúgy a 4000-es KOKAM-ot hol, és mennyiért vetted?

Panda! Köszi az ajánlatot.


Ezeknek elég riasztó áruk van , de jóval ócsóbban is hozzájuk lehet jutni. Van egy legény akinek szokott lenni, ha kellene. Az 500-omba a SAEHAN

2500-as 6 S is onnan van. Ócsóér. Nagyon jók!!!

60400031 Kokam LiPo-Cell 4000 mAh -30 / 3S 1P 125,00 € Ez a bolti ár ,hát ez nekem sem volt szimpatikus.

Rotor nálkül nem ad valós értéket a kisérlet mert nincs alég terhelés. Rotorral kicsi negatívval pörgesd , kint a hűsben. / Mintha kis pozitívval repülne a

heli / Így kb

annyi percet fog menni a leszabályzásig mintha repülne. Az első fordulat esés / leszabályzás után már ne kinozd tovább , mer a repülési terhelésnél már

úgysem tud fent maradni a heli. A mérést terhelés alatt végezd.









--------------------
üdv : Iván a rettenetes !
http://ivi.atw.hu/

A villany heli füsttel megy mert ha kijön belőle a füst akkor leesik !!!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
pumukli
hozzászólás Aug 15 2008, 10:42 AM
Létrehozva: #39


Advanced
***

Csoport: Members
Hozzászólások: 30
Regisztrált: 10-October 07
Innen: Mosonmagyaróvár
Azonosító: 74



Sziasztok!
Sikerült felvenni a T-rex 600-am repülését. Ez volt a 35.-36. startja. Egyenlőre eddig jutottam.

http://www.youtube.com/watch?v=HQ3B4giA0oo
YouTube - T-REX 600 Dobos

Köszönöm mindenkinek az eddigi segítségét!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Ivi
hozzászólás Aug 15 2008, 06:24 PM
Létrehozva: #40


Advanced
***

Csoport: Heli Moderator
Hozzászólások: 49
Regisztrált: 7-August 07
Innen: Bp. Keresztúr. 17.ker.
Azonosító: 5



IDÉZET(pumukli @ Aug 15 2008, 09:42 AM) *
Sziasztok!
Sikerült felvenni a T-rex 600-am repülését.


Szia !

Gratula, nagyon szépen kezeled a helit. Csak így tovább. A loppingba is nyugodtan belemehetsz, ugyanolyan kömmyű mint az orsó.

Viszont nyugodtan orsózhatsz balra is , a közhiedelem ellenére , balra is tud a heli és könnyebb is !!! smile.gif

Továbbra is szivesen segítünk mi helisek ha tanácsra lenne szükséged !


--------------------
üdv : Iván a rettenetes !
http://ivi.atw.hu/

A villany heli füsttel megy mert ha kijön belőle a füst akkor leesik !!!
Go to the top of the page
 
+Quote Post

3 Oldal V  < 1 2 3 >
Reply to this topicStart new topic
1 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (1 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:

 



cialis buy
Szöveges verzió A pontos idő: 4th December 2022 - 07:02 PM
viagra bitcoin buy