géptörő munkái |
Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
géptörő munkái |
Dec 5 2007, 11:59 AM
Létrehozva:
|
|
Advanced Csoport: Members Hozzászólások: 70 Regisztrált: 2-December 07 Innen: Törökbálint Azonosító: 140 |
Sziasztok (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Építettem még egy tűzifának valót, szerintem elég érdekes ! |
|
|
Dec 9 2007, 03:39 AM
Létrehozva:
|
|
Expert Csoport: Administrators Hozzászólások: 218 Regisztrált: 3-August 07 Innen: Budapest Azonosító: 2 |
Ezt aztán tényleg megnézném mit művel a levegőben.
Gratulálok hozzá, jópofa és szép precíz munka. Öregem rengeted időd van. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szólok, ha megyünk terembe, jövőhéten intézem hogy heti rendszerességgel legyen terem gyakorolni meg hülyülni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Repült már ? képekből ítélve még nadon új ! |
|
|
Dec 10 2007, 06:16 PM
Létrehozva:
|
|
Advanced Csoport: Members Hozzászólások: 70 Regisztrált: 2-December 07 Innen: Törökbálint Azonosító: 140 |
Ezt aztán tényleg megnézném mit művel a levegőben. Gratulálok hozzá, jópofa és szép precíz munka. Öregem rengeted időd van. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szólok, ha megyünk terembe, jövőhéten intézem hogy heti rendszerességgel legyen terem gyakorolni meg hülyülni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Repült már ? képekből ítélve még nadon új ! Ez a gépsárkány még nem repült, de az elődje már igen és elég fordulékony. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ha jó leszel berepülheted, majd én összesöpröm. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Várom a teremrepülést! (Én is szervezek termet ha összejön!) |
|
|
Dec 10 2007, 07:40 PM
Létrehozva:
|
|
Expert Csoport: Administrators Hozzászólások: 218 Regisztrált: 3-August 07 Innen: Budapest Azonosító: 2 |
Jó leszek... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
Dec 10 2007, 08:36 PM
Létrehozva:
|
|
Jó leszek... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Akkor tied a berepülés (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) |
|
|
Dec 10 2007, 09:05 PM
Létrehozva:
|
|
Nano Csoport: Members Hozzászólások: 3 Regisztrált: 19-November 07 Innen: Kápolnásnyék Azonosító: 129 |
Úr Isten, ha ezt Leonardó láthattavolna (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
|
|
|
Dec 10 2007, 09:17 PM
Létrehozva:
|
|
Szia Laci valami frappás avatart felrakhatnál !
|
|
|
Dec 11 2007, 09:31 AM
Létrehozva:
|
|
Nano Csoport: King Moderator Hozzászólások: 4 Regisztrált: 15-August 07 Azonosító: 25 |
Hi! Ááááááááááááááá, ez nagyon dúrva! Saját terv vagy van valami letölthető rajz hozzá? |
|
|
Dec 11 2007, 09:20 PM
Létrehozva:
|
|
|
|
|
Jan 8 2008, 12:41 AM
Létrehozva:
|
|
Advanced Csoport: Members Hozzászólások: 46 Regisztrált: 7-January 08 Innen: Budapest Azonosító: 184 |
volt már a levegőben a szerkezet? Mit művelt? Méretei/súlya? Tervezem egy 4D-s gép építését, ilyen kormányokkal kombinálva még érdekesebb lenne...
|
|
|
Jan 11 2008, 09:29 PM
Létrehozva:
|
|
volt már a levegőben a szerkezet? Mit művelt? Méretei/súlya? Tervezem egy 4D-s gép építését, ilyen kormányokkal kombinálva még érdekesebb lenne... Szia Ezzel a géppel még csak egyszer repültem, de van egy elődje amit török zúzok. Szerintem iszonyúan manőverező képes. szerkezet:800mm fesztáv, 180g aksival (ezt a HACKER A10 7L simán húzza mert 3D-be 200g-ig húz) Röviden ennyi |
|
|
Mar 25 2008, 09:47 PM
Létrehozva:
|
|
Micro Csoport: Members Hozzászólások: 14 Regisztrált: 9-March 08 Innen: bácskiskun Azonosító: 253 |
miért van olyan érzésem hogy ez nem egy hétköznapi ŐRÜLT hétköznapi munkája (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
de nagyon szeretnék ilyen őrült ötleteket ki találni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
Szöveges verzió | A pontos idő: 3rd November 2024 - 04:22 AM |