Hyperion motorok és szabályzók |
Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
Hyperion motorok és szabályzók |
Sep 27 2007, 01:38 AM
Létrehozva:
|
|
Expert Csoport: Administrators Hozzászólások: 218 Regisztrált: 3-August 07 Innen: Budapest Azonosító: 2 |
Minden információt és híreket a Hyperion motorokkal és szabályzókkal kapcsolatosan
itt fogunk részletezni. |
|
|
Mar 1 2008, 12:35 PM
Létrehozva:
|
|
Micro Csoport: Members Hozzászólások: 24 Regisztrált: 5-October 07 Innen: Csömör Azonosító: 52 |
Sziasztok !
Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy a Hyperion szabályzóm USB adapteréhez kapott EMETER csatlakozó mire való, nézegettem az angol leírásokat, de hiányos nyelvismeretem miatt nem tudtam megtalálni a pontos választ. Egyébként a szabályzó programozása tényleg egyszerű. Itt csak az szeretném megtudni, hogy kell-e akkumulátort csatlakoztatnom a szabályzóra, mert nekem nélküle is felismerte és elfogadta a programozást a szabi. A másik kérdés, hogy a ledes kivitelű szabályzónál (WARN) nem a kapcsolási frekvenciát ( remélem jót írtam { 8 v. 16 Khz}) adja fel opciónak, hanem a led jelzésével kapcsolatos állítási lehetőséget, viszont az oldal sávban (program) nem ad ehhez opciót. Így nem tdom állítani egyiket sem, valami utalás van erre a leírásban, de ismét nyelvi korlátokba ütköztem. Köszi előre is. Üdv. SAS |
|
|
Jun 25 2008, 10:28 PM
Létrehozva:
|
|
Advanced Csoport: Members Hozzászólások: 43 Regisztrált: 16-October 07 Innen: MAGYARORSZÁG/KAPOSVÁR Azonosító: 91 |
Hi Panda.
Acromasterbe néznék konfigot, és a hyperyon érdekelne. A Z3013 mocit néztem ki, és ehez Titán 30A szabályzót. Valami mérést végeztetek ezzel a paraméterekkel? Ha aktív akkór ezzel szerelném a masinát. Köszi előre. Üdv: festő |
|
|
Jun 29 2008, 05:59 PM
Létrehozva:
|
|
Expert Csoport: Administrators Hozzászólások: 218 Regisztrált: 3-August 07 Innen: Budapest Azonosító: 2 |
Jó választás a motor az Acromasterbe Én az 1000 körüli KV-s értékú motort tenném bele.
A Hacker ugyanilyan motorja úgy kb 34 A körül fogyaszt a Hyperion erőssebb kicsit többet fogyaszt nem mértem , de nem ártana a 40A szabályzó Hobbywing vagy ha Hyperion szab akkor a 35A raknám inkább hozzá ! |
|
|
Jun 30 2008, 08:52 AM
Létrehozva:
|
|
Advanced Csoport: Members Hozzászólások: 43 Regisztrált: 16-October 07 Innen: MAGYARORSZÁG/KAPOSVÁR Azonosító: 91 |
Hali.
Igen a kisseb kv értékűt választom, és a 40 hobby szabit teszem bele. Köszi a segítséget. Hi. |
|
|
Szöveges verzió | A pontos idő: 3rd November 2024 - 05:39 AM |