![]() |
Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Expert ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Administrators Hozzászólások: 215 Regisztrált: 3-August 07 Innen: Budapest Azonosító: 2 ![]() |
Újra indítottuk a fórumot ingyen lehet regisztrálni és minden fórum topic szabadon használható.
Fórummal kapcsolatos kérdéseket ide írjátok vagy privát üzenetben. -------------------- http://www.rcmodell.com/shop
Tel: +36-30-921-0009 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Expert ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Administrators Hozzászólások: 215 Regisztrált: 3-August 07 Innen: Budapest Azonosító: 2 ![]() |
A régi forum.rcmodell.hu megszünt.
Dudkin lekapcsolta. Én későn vettem észre és nem tudtam kommunikálni Dudkinnal, hogy átmentsük a régit. Tudomásom szerint Dudkin az USA-ba költözött. Így kellett valami új, ezért a forum.rcmodell.com újra aktívvá tettem, lehet ingyenesen regisztrálni és fórum topicokat létrehozni. -------------------- http://www.rcmodell.com/shop
Tel: +36-30-921-0009 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Micro ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 16 Regisztrált: 23-November 23 Innen: Gyomaendrőd Azonosító: 30,005 ![]() |
Üdvözöllek panda!
Még egyszer szeretném megköszönni a modellezők nevében, hogy újra indítottad a fórumot. Csak javaslat, itt ezen az oldalon egy tájékoztató kellene a fórum használatával kapcsolatban. Az új felhasználóknak biztos van olyan téma ami gondot okoz. Én például a profilomnál felraktam a fotómat és a hozzászólásban csak egy nyíl jelent meg, ha erre rákattintottam akkor jelent meg a fotó. Továbbá a profilnál hiába írtam be a honlapomat nem rögzítette. Majd kaptam egy privát üzenetet és ott láttam, hogy be lehet állítani a fotót és a honlap címet, ott már elfogadta. Szerintem jó lenne ha minden regisztrál ide írná, hogy neki mi okozott gondot mert így mások is tanulhatnának belőle. Szerintem jó lenne ha a regisztráltak a települést is megjelenítenék ahol élnek mert így egy pár levélváltást ki lehetne küszöbölni, és lehet, hogy olyan ember van a településünkön akiről nem is tudunk. És egy kérdés, a hozzászólások rovatnál meg lehet-e fordítani a sorrendet, aki minden nap benéz annak egyszerűbb lenne nyomon követni a hozzászólásokat. Most még nem sok hozzászólás van de reméljük szaporodik majd. Köszönöm egyenlőre ennyi. |
|
|
![]() ![]() ![]() |
Szöveges verzió | A pontos idő: 5th December 2023 - 03:57 PM |