![]() |
Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Létrehozva:
|
|
Nano ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 3 Regisztrált: 23-November 07 Azonosító: 136 ![]() |
Nagyon szép a design, olyan mint aki mindent default-on hagy az ingyenes fórum programban, mert örül ha el tudja indítani.
A tartalom is színvonalas, rengeteg hasznos információt találunk benne ( pl. semmit ) Mondjuk illeszkedik a fórum a termékek minőségéhez ( kalap sz.r ), az üzlethelységhez ( előszoba ), az eladók szaktudásához ( atomkirály minden, máshol viszont atomszar ) és az üzletpolitikához ( halál mindenki másra ) és ne feledkezzünk meg a számos versenyen elért számtalan díjról ( 0 ) sem. Rcpanda üzlethálózat ( óriásmogul ) végső csapást kíván mérni a világ minden modellboltjára és már csak egy kis idő kell amíg minden kis buta modellező rájön hogy eddigi élete értelmetlen és soha többé nem vesz semmit máshol. ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Advanced ![]() ![]() ![]() Csoport: Heli Moderator Hozzászólások: 91 Regisztrált: 13-August 07 Innen: Budapest Azonosító: 21 ![]() |
Nagyon szép a design, olyan mint aki mindent default-on hagy az ingyenes fórum programban, mert örül ha el tudja indítani. A tartalom is színvonalas, rengeteg hasznos információt találunk benne ( pl. semmit ) Mondjuk illeszkedik a fórum a termékek minőségéhez ( kalap sz.r ), az üzlethelységhez ( előszoba ), az eladók szaktudásához ( atomkirály minden, máshol viszont atomszar ) és az üzletpolitikához ( halál mindenki másra ) és ne feledkezzünk meg a számos versenyen elért számtalan díjról ( 0 ) sem. Rcpanda üzlethálózat ( óriásmogul ) végső csapást kíván mérni a világ minden modellboltjára és már csak egy kis idő kell amíg minden kis buta modellező rájön hogy eddigi élete értelmetlen és soha többé nem vesz semmit máshol. ![]() Kedves Kotász úr! Köszönjük az elismerő szavakat! Látszik az első mondatából rögtön, hogy szakértője a témának ez különösen kiderül onnan ahogy kitöltötte profilját. Olyan doktoros (utól érhetetlen). Gondolom hozzá van szokva egy másik fórum színvonalához ahol az a királyság, hogy ki tud jobban semmit mondani lényegi dolgokra nem válaszolni és ha elvétve akad egy válaszoló azt jól leugatni, hogy nem úgy van. Részemről a termékek minőségével eddig nem volt gond reklamációm sem volt soha és abban a bizonyos "előszobában" eddig mindig segítettek ha valamivel meg akadtam vagy nem tudtam, hogy kéne csinálni. Úgy gondolom az lenne a korrekt ha valamelyik termékkel problémája van azt írja le és ismerve a bolt tulajdonosait biztos vagyok benne, hogy segítenek. Sok estben előfordult már olyan, hogy nem a termékkel volt a gond hanem beálítással vagy az összeszereléssel. Még egy szót ejtenék az eladók szaktudásáról: ezek az emberek olyan termékeket is teszteltek és kipróbáltak amiket nem ők forgalmaznak és ha rájöttek egy két beállításra amitől jobb lett vagy olyan alkatrész módosításokra, akkor nem voltak soha restek megosztani másokkal. sok szeretettel várom válaszát remélve, hogy sikerül emberi hangnemben folytatni a "beszélgetést" -------------------- AZ ÁRAM ALATT LÉVŐ ALKATRÉSZ UGYAN ÚGY NÉZ KI, MINT AMELYIK NINCS ÁRAM ALATT, CSAK MÁS A FOGÁSA
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Advanced ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 39 Regisztrált: 12-October 07 Innen: Budapest Azonosító: 86 ![]() |
Ez a fórum legalább működik.. Tényleg kár, hogy senki nem ír bele.
Egyszer bent voltam az üzletben (RCPANDA), amikor egy jóképességű emberke visszahozott egy teljesen kibelezett szabályzót (no zsugor fólia, levágott kábelek) és mondta az eladónak, hogy vegye vissza tőle, mert nem ilyet akart. Mikor Ákos közölte vele, hogy ilyen állapotban ezt nem tudja visszavenni, emberünk fél órán keresztül hőbörgött, hogy ez milyen eljárás. Talán ő volt Dr. Kotász? Ez megmagyarázná a fenti hangnemet.. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Expert ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Administrators Hozzászólások: 204 Regisztrált: 3-August 07 Innen: Budapest Azonosító: 2 ![]() |
Ebben a storyban kimaradt, hogy azt is elmondtam hogy ha visszaállíttja az eredeti
állapotot, kábelek és zsugorozás stb... és kipróbálás után működik a szabályzó akkor természetesen visszaveszem. De ez már elég régen volt... Szerintem nem ő Mr. Kotász .... halvány fogalmam sincs ki lehet voltak is lesznek is ilyen emberek. -------------------- |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Nano ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 3 Regisztrált: 23-November 07 Azonosító: 136 ![]() |
És vannak is ilyen emberek !
Akik nem csak a dícsérő szavaikat osztják meg, hanem az esetleges "építő" kritikát is. Ettől remélik azt, hogy embertársaikon segítenek. Nem kell úgy tenni mintha minden rendben volna ebben az üzletben. A világ többi modellboltja képes arra, hogy a minden képzeletet alulmúló minőségű termékeiket ne magasztalják az egekig. Ezenkívül nem a vevők elött fejtik ki véleményüket a saját felsőbbrendűségükről, mivel eladóként ez különösen nem etikus, pláne ha még dilettantizmussal* is párosul. Ezt az alapvető eladói magatartást - divatosan: üzletpolitika - meg lehet tanulni megfelelő mennyiségű reklamáció végighallgatása árán is. Ez a nehezebb út és általában a tanulási időszak végére, az amőbáknál nagyobb intelligenciájú vevők, törlik a címet. Ez azért baj mert náluk van a pénz... * dilettantizmus: Valamely művészetnek v. tudománynak a kellő hozzáértés vagy tehetség nélküli felszínes, felületes művelése |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Expert ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Administrators Hozzászólások: 204 Regisztrált: 3-August 07 Innen: Budapest Azonosító: 2 ![]() |
Annyira szeretem amikor álruhába burkolózva saját nevét szégyelő emberek
tesznek hozzá, sehova nem vezető értelmetlen hozzászólásokat. Egyébként mint észrevehette nem töröltük az ide nem illő hozzászólásait mert az már annyira jó, hogy ennél nagyobb ellen reklámot nem is várhatnánk... Köszönjük! De kérjük, hogy az ebbe a topicba tartozó témát kövessük, akár azt amivel nyitotta a topicot, de most nem itt járunk. Ha ez nem megoldható akkor első körben az off-topic is elkezdi működését és ott lehet folytatni nagyon rövid ideig. -------------------- |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Helyesen írva: "saját nevüket szégyenlő emberek"
Milyen kellemetlen dolog szembesülni azzal a dologgal, hogy ha nem csak az eladók és alkalmazottaik írhatják meg felemelő véleményüket a gagyi termékeikről. Valószínűleg ezért is kellett egy saját fórum, mert a többin az ilyesmit nem nézik jó szemmel. Ugyanis nem etikus. Talán ezért jobb egy saját "baráti" fórum - persze lehet hogy ezért nem ír bele senki... Pedig itt minden megabrutál atomkirály. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Nano ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 4 Regisztrált: 14-November 07 Innen: Budapest X.ker Azonosító: 123 ![]() |
Dr Kotász!
Valójában mi az a termék amivel baja van ???? Általánosságban dobálódzik és fikázik ami igen messze van az "ÉPÍTŐ" kritikától ![]() Ha leírja akár itt akár másik fórumon, hogy a Panda által árult ......... termék hibás vagy mondjuk silány minőségű és JAVASOL MEGOLDÁST !!!! Az az ÉPÍTŐ KRITIKA. Ez csak értelmetlen fikázás, amúgy szépen magyarosan ![]() Egyébként a piac meglehetősen ár-érzékeny és sokan nem a minőség hanem az árcédula alapján vásárolnak. Ha tetszik, ha nem akkor is ami olcsóbb az valamivel kevesebb is, de ettől még az eladó dícsérni fogja a portékáját hiszen azért kelt fel reggel, hogy ma is eladjon valamit. Ha nem tetszik a minőség akkor válassz, drágább/márkásabb terméket vagy másik boltot. Tisztelettel Gulyás Tibor u.i.: elnézést a helyesírási hibákért, köszönöm de nem kérek helyesbítést ![]() -------------------- Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
35MHzCH71 Tel:30/6066715 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Advanced ![]() ![]() ![]() Csoport: Glider Moderator Hozzászólások: 31 Regisztrált: 10-August 07 Innen: 22.-ker Azonosító: 7 ![]() |
Megváltoztattam a "képem" miután olvastam ezt az igazán igényes topicot.
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Micro ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 11 Regisztrált: 19-December 07 Innen: Budapest Azonosító: 160 ![]() |
Remélem a " Kotászkodás" mellett értelmes dolgok is lesznek ebben a részben!!
Szerintem az is egy megoldási módszer, ha valaki belekiabálja a világba a bánatát!! Mr. Dr. Prof. Panda NE ADD FEL!!! ![]() Üdv! |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Nano ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 8 Regisztrált: 30-December 07 Innen: Baikonur Azonosító: 170 ![]() |
-------------------- Farkas Berci zabigyereke vagyok. Génjeimben van az űrrepülés és én is szeretek Washingtonban részegen karambolozni.
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Advanced ![]() ![]() ![]() Csoport: Heli Moderator Hozzászólások: 49 Regisztrált: 7-August 07 Innen: Bp. Keresztúr. 17.ker. Azonosító: 5 ![]() |
Egy kicsit belekotyogok én is !
A honlapomon kiderül ki vagyok , és hány éve modellezem ! De az nem derül ki hogy ezidőalatt elfogyasztott modellcuccoknak csak a töredékét vettem a Pandánál. Csupáncsak azért mert nem mindíg ott a legolcsobb a cucc. Körbenézek és ahol a legolcsobb megfelelő minőségben ott veszem meg. Pl. amikór még vettem az 500-as T-rexet 7000 -forintal olcsobb volt a Pandánál mint az Origóban. Most le kellene ezért szaroznom az origót ? Nemhinném ! Viszont az E-Rapit meg ott vettem mert a Panda nem árul ilyet. Most akkó szarozzam le a Pandát ? Kedves Doktorúr !!! De mindenképp olyan cuccot illik venni amit más már nagy megelégedéssel használ !!! Ez fel sem merült ugye ? Vagy ezt az orvosin nem tanítják ? -------------------- üdv : Iván a rettenetes !
http://ivi.atw.hu/ A villany heli füsttel megy mert ha kijön belőle a füst akkor leesik !!! |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Advanced ![]() ![]() ![]() Csoport: Heli Moderator Hozzászólások: 49 Regisztrált: 7-August 07 Innen: Bp. Keresztúr. 17.ker. Azonosító: 5 ![]() |
Ez a fórum legalább működik.. Tényleg kár, hogy senki nem ír bele. Igen, kár hogy az emberek ragaszkodnak a 80 % -ig anyázós fikázós fórumhoz ! Tán azért mert itt nem tehetik meg ! Itt igaz kevesebben kérdeznek / nem erőszak a disznótor / , de akik igen mindig meg voltak elégedve a válasszal. Remélem az én válaszom is kielégítő volt , annak ellenére hogy nem kellet az Amperbácsit belekeverni ! -------------------- üdv : Iván a rettenetes !
http://ivi.atw.hu/ A villany heli füsttel megy mert ha kijön belőle a füst akkor leesik !!! |
|
|
![]() ![]() |
Szöveges verzió | A pontos idő: 28th March 2023 - 07:59 PM |