XI. Budaőrs "tesco depo" mögötti szabad terület, Ezt a helyet találtuk azóta, hogy a Budaőrsi reptéren tílos repíteni. |
Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
XI. Budaőrs "tesco depo" mögötti szabad terület, Ezt a helyet találtuk azóta, hogy a Budaőrsi reptéren tílos repíteni. |
Sep 27 2007, 01:22 AM
Létrehozva:
|
|
Expert Csoport: Administrators Hozzászólások: 218 Regisztrált: 3-August 07 Innen: Budapest Azonosító: 2 |
Mivel úgy nézki elég szép számban járunk ki erre a helyre s egész jó
kis csapat kezd kialakulni. Ezért gondoltam, hogy elindítom ezt a topicot. Ide felteszem az összes képet amit 1-1 alkalommal készítünk kedv csinálónak. |
|
|
Jan 12 2008, 06:26 PM
Létrehozva:
|
|
Expert Csoport: Administrators Hozzászólások: 218 Regisztrált: 3-August 07 Innen: Budapest Azonosító: 2 |
Elvileg úgy tervezem hogy holnap kimegyek egy kis repülőzésre.
Kb 13:00 ig érek rá addig leszek, persze ehhez fel kell tudnom ébredni ami nehézkes:) Éjjel gépállítás aztán teszteléseket tervezek: - Fliton Extra 330 Freestyle 1520 fesztáv - Xwing 4D verzió újra berepítés tavaszi terem crash után (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) - Fliton AjExtra tesztelés ez még nem 100% mert újra kell programoznom mindent ... - Fliton Jumping Jack új Hacker A30-16M motort és új RD820 Corona vevőt kapott ezt fogom tesztelni ... Több gép most nem fér be... |
|
|
Jan 13 2008, 12:29 PM
Létrehozva:
|
|
Nem jön össze a mai nap nekem sajnos (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Amúgy meg kicsit fúj már a szél és délután erőssebb lesz úgy, hogy nem bánom. Nem a fenét (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Átteszem jövöhét szombatra a tesztelést egyenlőre úgy néz ki jó lesz az idő. |
|
|
Jan 15 2008, 09:26 PM
Létrehozva:
|
|
Advanced Csoport: Members Hozzászólások: 46 Regisztrált: 7-January 08 Innen: Budapest Azonosító: 184 |
Most szombaton megy ki valaki? Hol van ez a Tesco Depo pontosan? Befelé a jobb oldalon a Tesco környékén?
|
|
|
Jan 15 2008, 11:45 PM
Létrehozva:
|
|
Pontos odatalálás a következő:
- M7, M1 bevezető szakaszán kell kifelé indulni a "balaton felé" majd a McDonald-nál jobbra úgy kell menni mintha a BauMaxba mennénk de a mikor a kikanyarodó sávba érünk /szinte a baumax mellett vagyunk / akkor nem jobbra fordulunk a Baumaxhoz, hanem balra - lámpa - és átmegyünk az M7,M1 bevezető szakasza felett a tuloldalra / a texco oldalára / más köze nincs a texcohoz . Itt jegyzem meg hogy ez az felüljáró nem a texco korforgalmas felüljárója hanem utána van eggyel ! Ezután miután átértünk a túloldalra egyenesen kell menni, jobbra lesz egy busz megálló utána rögtön lesz egy föld út jobbra NA OTT NEM SZABAD BEMENNI mert olyan sár van, hogy szívás ! Tovább kell menni egyenesen majd jön egy lejtő lefelé és pont az alján szintén van egy út jobbra ez már "normális" út és ott kell addig addig menni amíg egy piszok nagy szabad terület nem lesz ! Ezután jobbra ferdén majd látszik a nagy szabadterület közepén egy szép megy fa, az út automatikusan adja magát. Ott szoktunk alatt mellette leparkolni. A kifutópálya pedig az a szép csík amit a keréknyomod hagyott illetve ha elolvadt a hó akkor a hó alatt találsz szép egyenes, szépen letömörített keréknyom. Na innen szállunk fel és le. Ebből adódik, hogy úgy parkolj hogy ne kerezdbe állj az útra mert oda szállnánk le ha nem áll keresztbe egy kocsika... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vagy leszállásnál beszálunk a csomagtartódba vagy az ajtód oldalába vagy, ha éppen siklóernyőt szerelsz akkor a köteleidbe ! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nem nagy úgy megfelelően ésszel parkolni csak kicsit oda kell figyelni. SZOMBATI TESZT REPÜLÉSEK LESZNEK JÓ IDŐ ESETÉN FOLYAMATOSAN ! Amúgy mivel szombaton a budai boltunkban délutáni nyitvatartás van egy új rendszert fogunk bevezetni hogy jó idő esetén nem nyitunk ki, hanem ott a "texco depó" mögötti repterünkkön fogunk tesztnapokat tartani hogy kicsit mi is tudjunk repülni és ti is megtudjátok nézni az újabb és újabb technikákat. Rossz idő esetén marad a nyitvatartás természetesen. Ezt pontosan fogjuk jelezni a webshop főoldalán hogy lesz repülés vagy a boltban dekkolunk ! Egyenlőre úgy néz ki szombatra klassz idő lesz, így magamban már tervezem hogy repülés lesz ! |
|
|
Jan 19 2008, 10:42 PM
Létrehozva:
|
|
Nano Csoport: Members Hozzászólások: 5 Regisztrált: 31-December 07 Azonosító: 171 |
Sziasztok !
Az időjárás az pocsék volt a mai napon. És az eső miatt a felüljáróhoz közelebbi út járhatatlan és ha a másik úton bejutsz akkor már csak a - fához - kell elérni ami szintén jó móka volt a multhéten is. Üdv : Creans |
|
|
Jan 19 2008, 11:21 PM
Létrehozva:
|
|
Advanced Csoport: Members Hozzászólások: 46 Regisztrált: 7-January 08 Innen: Budapest Azonosító: 184 |
nem erőltettem ma a fához följutást (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dél körül voltam kint megnézni a helyet. Annyira tetszett, hogy két start is volt, csak úgy kézből a füves részen az út mellett. Ha jó időben is ilyen nyugis, akkor tökéletes modellezésre!
|
|
|
Jan 20 2008, 03:05 AM
Létrehozva:
|
|
Jó időben még jobb.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Nem tudtam tegnap kimenni talán ma de, ha szutyok lesz az idő akkor várok még egy kicsit vagy az utcánkban repülők. |
|
|
Jan 20 2008, 06:34 PM
Létrehozva:
|
|
Nano Csoport: Members Hozzászólások: 5 Regisztrált: 31-December 07 Azonosító: 171 |
Sziasztok !
Ma délutánra egész szép idő kerekedett - voltunk is néhányan. |
|
|
Jan 20 2008, 11:24 PM
Létrehozva:
|
|
Sziasztok ! Ma délutánra egész szép idő kerekedett - voltunk is néhányan. igen, egész kis sor lett a végére kocsikból (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ez a mező elég nagy bármihez, vajon ki a tulaj? |
|
|
Jan 24 2008, 07:46 PM
Létrehozva:
|
|
Sziasztok !
igen, egész kis sor lett a végére kocsikból (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ez a mező elég nagy bármihez, vajon ki a tulaj? Ha jól tudom akkor a törökbálinti önkormányzat a tulaj .Tavaj kb 3-4 hetente az egész mezőn vágták a gazt remélem ez a lelkesedés idén sem marad el (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Üdv : Creans |
|
|
Feb 9 2008, 08:41 PM
Létrehozva:
|
|
Sziasztok!
Holnap szép idő lesz. Remélem leszünk egy páran. Üdv : Creans |
|
|
Feb 17 2008, 06:11 PM
Létrehozva:
|
|
|
|
|
Feb 29 2008, 12:24 AM
Létrehozva:
|
|
|
|
|
Mar 22 2008, 01:59 AM
Létrehozva:
|
|
Ha minden jól megy kint leszünk repülőgép tesztelésre, persze időjárás függő, de elvileg
a borus is lesz az idő viszont szél nem igen lesz... |
|
|
Mar 22 2008, 10:32 AM
Létrehozva:
|
|
Úgy néz ki szakad az eső és óriási sár lesz kint , szóval ma buktuk a repteret. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
Jul 19 2008, 07:18 PM
Létrehozva:
|
|
mi van? csak én szedek itt bérescseppet?? nem volt kint ma senki...
egyedül kellett leszednem a ParkMastert a fáról (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ezek is ma készültek: http://www.sundayworks.hu/hangar_pictures/...2003/index.html ez a legjobb: (IMG:http://www.sundayworks.hu/hangar_pictures/FCO2/jpg%2003/slides/PICT0047.JPG) |
|
|
Jul 21 2008, 11:58 AM
Létrehozva:
|
|
Nano Csoport: Members Hozzászólások: 1 Regisztrált: 21-July 08 Azonosító: 448 |
Üdv!
Tegnap 19-én reptettem kinnt estefele a Deponál, és találtam egy kabintetőt, szegény már be volt ázva, így a további károsodás/ellopás/kutyás széttépés elkerülése érdekében hazahoztam (Gazdagrét). Valószínűleg valami vitorláé lehetett, a forma alapján, Kék áttetsző borítás, és a műszerfal matricás, pilótabábu nincs benne. 20-456-77-55 számon keressetek! Üdv, Cooper |
|
|
Jul 24 2008, 03:02 PM
Létrehozva:
|
|
Micro Csoport: Members Hozzászólások: 17 Regisztrált: 4-August 07 Innen: Budapest Azonosító: 4 |
Hétvégén megyek ki, ha szombaton jó idő lessz akkor szombaton. Hozom a park és acro mastereket és a 600-as helit... (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)
Még valaki nem akar kijönni? Üdv. Gyima |
|
|
Sep 7 2008, 08:22 AM
Létrehozva:
|
|
Nano Csoport: Members Hozzászólások: 1 Regisztrált: 7-September 08 Azonosító: 531 |
Találtam egy wattage crazy 8-at (szerintem az) odakinnt.
A törzsét találtam meg jól összezúzva, se szárnyak, se elektronika, egy bokor tetején volt. Gazdája jelentkezzen érte, ha kell neki. Ha nem, akkoris, mert akkor megjavítom. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
Szöveges verzió | A pontos idő: 1st November 2024 - 12:02 AM |