Trex 600 |
Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
Trex 600 |
Jan 5 2008, 10:28 PM
Létrehozva:
|
|
Micro Csoport: Members Hozzászólások: 11 Regisztrált: 15-August 07 Innen: Siófok Azonosító: 27 |
rá kellet jönnöm nem is a töltés ciklus ideje, hanem a pusztában a kocsim akkumlátora a korlát.
|
|
|
Mar 14 2008, 04:33 PM
Létrehozva:
|
|
Advanced Csoport: Members Hozzászólások: 30 Regisztrált: 10-October 07 Innen: Mosonmagyaróvár Azonosító: 74 |
Szia! Sajnos nekem mindenképpen át kell állnom a 2.4 Ghz-s rendszerre, mivel a környékünkön egyre több, és egyre nagyobb zavarok vannak. Sorba potyognak a gépek 35, és 40 megán is. A Schultz vevőm kimutatja a zavart, és 5 perces startnál 16-25 zavart jelez, amiből 3-4 nagyon látványos. A frekvencia szkenner is időnként teljesen bebolondul. Egyszerűen nem jövünk rá, hogy mitől. Mióta a 2.4 Ghz-s rendszert használom, nekem még egy kis zizzenés sem volt, de helinél beültették a bogarat a fülembe a feszültségesés, és a farokszíj statikus feltöltődés miatti vevő újra bootolásával kapcsolatban. Ha esetleg ezzel kapcsolatban hallasz valamit, kérlek írd meg. Főleg, hogy hogyan lehet kiküszöbölni.
|
|
|
Mar 14 2008, 07:09 PM
Létrehozva:
|
|
Advanced Csoport: Heli Moderator Hozzászólások: 49 Regisztrált: 7-August 07 Innen: Bp. Keresztúr. 17.ker. Azonosító: 5 |
Ha esetleg ezzel kapcsolatban hallasz valamit, kérlek írd meg. Főleg, hogy hogyan lehet kiküszöbölni. Szia ! Igaz én is csak korona vevővel merek már csak repülni / ez volt a reklám helye / a sok zavar miatt. viszont a koronával egy szemernyi se belső sem külső zavar cincs. És télleg rá sem tudsz kapcsolni. Kiváncsiságból elmennék arra a nagyon zavaros helyre a 35 Megámmal , hogy hogyan vizsgázna ott. Utánna nézek a 2.4 Gigának oszt visítok ha megtudtam valamit. |
|
|
Szöveges verzió | A pontos idő: 5th November 2024 - 06:40 PM |