Trex 600 |
Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
Trex 600 |
Jan 5 2008, 10:28 PM
Létrehozva:
|
|
Micro Csoport: Members Hozzászólások: 11 Regisztrált: 15-August 07 Innen: Siófok Azonosító: 27 |
rá kellet jönnöm nem is a töltés ciklus ideje, hanem a pusztában a kocsim akkumlátora a korlát.
|
|
|
Mar 13 2008, 10:11 AM
Létrehozva:
|
|
Advanced Csoport: Members Hozzászólások: 30 Regisztrált: 10-October 07 Innen: Mosonmagyaróvár Azonosító: 74 |
Szia! Én Spektrum DX7-tel akarom használni, és állítások szerint a vevője nagyon érzékeny a feszültség esésre, amikor viszont újra bootol, és pár másodpercig se kép, se hang. Erről esetleg hallottál valamit? Igaz azt írták, hogy brutális szervóknál csinálta ezt a 3 amperes BEC, DX7 páros.
|
|
|
Mar 13 2008, 06:43 PM
Létrehozva:
|
|
Advanced Csoport: Heli Moderator Hozzászólások: 49 Regisztrált: 7-August 07 Innen: Bp. Keresztúr. 17.ker. Azonosító: 5 |
Szia! Én Spektrum DX7-tel akarom használni, és állítások szerint a vevője nagyon érzékeny a feszültség esésre, amikor viszont újra bootol, és pár másodpercig se kép, se hang. Erről esetleg hallottál valamit? Igaz azt írták, hogy brutális szervóknál csinálta ezt a 3 amperes BEC, DX7 páros. Szia ! Erről én is hallottam , helinél nem szerencsés ha ujrabootol a vevő. A 2.4 giga ilyen úgylátszik. / Nekem nem is lesz / Ki kellene próbálni , egy 4 cellás cadmium vevőakkuval / kiiktatva a BEC-et / , hogy nem -e a heli fedélzeti elektronika hülyíti a vevőt. És ha így jó BEC nélkül akkor , 4 ceruza akksit simán elbír egy 3.5 kilós heli. Viszont sok 500-as Trex esett le 2.4 Gigával , itt szar ügy mert nincs külön BEC-je , és plusz vevőaksit már nem birja el. De ezek csak szóbeszédek, ugyan elgondolkoztatóak. |
|
|
Szöveges verzió | A pontos idő: 5th November 2024 - 06:16 PM |